Senior Assistant Audit en Assurance Rotterdam

Company
Mazars
Type
Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Accountancy
Required language
Dutch
Website
www.mazars.nl

Description

Senior Assistant Audit en Assurance Rotterdam

Vakgebied
Accountancy - Audit & Assurance

Duur van de overeenkomst
5 maanden

Functieomschrijving
Per februari op zoek naar een stage binnen de accountancy? Wil jij een eerste stap maken om het accountancy vak te leren? Waarbij je een publieke functie vervult in het maatschappelijke verkeer? Dan is deze stageplaats interessant voor jou!

Als derde of vierdejaars student draai je vanaf de eerste dag mee in de controlepraktijk. Je houdt je als stagiaire onder andere bezig met de controle van jaarrekeningposten en het controleren van processen binnen organisaties. Als lid van het controleteam lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel én nauwkeurig aan de slag te gaan. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega's om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht.

Je zult in teamverband klanten gaan bezoeken, waardoor je als stagiaire bij uiteenlopende en verschillende bedrijven komt en kun jij je breed ontwikkelen. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, maar maak je ook direct kennis met de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep.

Wat bieden wij?
Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Zowel in werkzaamheden als in cliëntenpakket. Daarnaast zijn de lijnen naar collega's en partners kort.

Functie eisen

  • Bezig met de HBO of WO opleiding Accountancy, Accountancy & Control of vergelijkbaar;
  • Beschikbaar voor de periode van februari tot en met juni, minimaal vier maanden en bij voorkeur fulltime;
  • Professioneel kritische houding gecombineerd met een gezonde dosis lef
  • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
  • Je bent integer en maatschappelijk betrokken

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu direct via de sollicitatie button! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stephanie Ramsche op tel. 088-2771550.

Dienstverband
Stage

Arbeidsduur
Full-time

Back to top
Cancel