Assistent Audit

Company
Grant Thornton
Type
Vacancy
Location
Amsterdam,Rotterdam
Sector
Accountancy
Required language
Dutch
Website
http://www.grantthornton.nl/

Description

In het kort

Wie: je hebt een (bijna) afgeronde hbo accountancy opleiding of een wo (pre)master accounting & control en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Wat: controles uitvoeren voor aansprekende klanten.
Waarom: ruimte om te groeien en te leren van collega’s, opdrachten en onze traineegame in een persoonlijke en open werksfeer.
Waar: jouw standplaats is Rotterdam.

De functie

Vanuit kantoor Rotterdam werken we voor grote MKB klanten en corporate klanten binnen een grote verscheidenheid aan branches. Als assistent accountant ben je gelijk onderdeel van het team, heb je klantcontact, en bezoek je ongeveer 15 tot 20 klanten op jaarbasis. Een deel van deze klanten is internationaal georiënteerd. Als assistent accountant ben je betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je verricht gegevensgerichte en systeemgerichte controlewerkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van cijferbeoordelingen en verbandcontroles op jaarrekeningposten. De uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen leg je vast in ons elektronisch dossier. Samenwerken met je directe collega’s is hierbij essentieel, maar je vormt ook een multidisciplinair team met fiscalisten en andere specialisten.

Wij zoeken

  • Als nieuwe collega binnen ons team, herken je jezelf in het volgende profiel:
  • Je hebt een (bijna) afgeronde hbo accountancy opleiding of een wo (pre)master accounting & control;
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2022;
  • Je hebt de intentie om verder te studeren voor de RA titel;
  • Je hebt een professioneel-kritische houding;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je stelt jezelf pro-actief op en je wilt het beste uit jezelf halen;
  • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Ruimte om te groeien

Wij bieden je de kans om te leren en te groeien. Je komt terecht in een professionele werkomgeving, waarin je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt een vast aanspreekpunt binnen jouw team waarmee je jouw voortgang op het gebied van werk en studie bespreekt. Daarnaast kan het stellen van vragen aan iedereen, aan je collega assistent accountant tot aan de partner. Om ervoor te zorgen dat jij keer op keer excellente kwaliteit en service kan leveren is er veel aandacht voor opleidingen zowel intern als extern, volg je onze traineegame en hechten wij veel waarde aan ‘training on the job’. Uiteraard ben je ook verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil jij ruimte om te groeien bij Grant Thornton? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton met je cv en een overtuigende motivatiebrief. Wil je meer weten over de vacature of heb je nog een goeie vraag? Neem dan contact op met onze recruiters.Contacteer ze via recruitment@carrierebijgt.nl of 088 676 9000. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Locatie

Rotterdam, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Woerden en Arnhem.

Contactpersonen

Ben jij klaar om te beginnen met het echte werk? Ga voor meer informatie en onze vacatures naar www.grantthornton.nl/carriere Of drink een (online) kopje koffie met een van onze recruiters. Contacteer ons via recruitment@carrierebijgt.nl of 088 676 9000. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

T: 088 676 9543
E: recruitment@carrierebijgt.nl

Solliciteer direct

Back to top
Cancel