Vacancy | Junior Assistent-Accountant | Dordrecht

Company
Visser & Visser
Type
Vacancy
Sector
Accountancy, Corporate Finance, IT
Required language
Dutch
Website
www.werkenbijvisser-visser.nl

Description

Geïnteresseerd? Check onze vacature op Visser&Visser

Ben jij de schoolbanken zat, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan is de functie van junior assistent accountant in onze auditpraktijk voor jou een geweldige kans om leren en werken te combineren! Wij zoeken nieuwe starters per september 2022.

Wat ga je doen?

Vanuit drie vestigingen in Dordrecht, Goes en Barneveld voeren Visser & Visser collega’s assurance-opdrachten uit voor een brede klantenportefeuille. Als junior assistent accountant kom je daardoor bij veel leuke en interessante klanten over de vloer. Met gebruik van geavanceerde IT-oplossingen werk je aan opdrachten die zijn gericht op zekerheid, risico’s en de beheersing van deze risico’s. Een onderneming moet immers voldoen aan wet- en regelgeving en dat kan niet zonder zekerheid en inzicht in de organisatie. Een uitdagende functie, maar omdat je in een team werkt, kun je met vragen altijd bij je collega’s terecht. Ook jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons. Wij betalen je opleiding die aansluit bij je werk en je kunt trainingen en cursussen volgen via onze eigen Audit Academy. Leren en werken tegelijk dus, bij een bedrijf waar professionaliteit voorop staat.

Wie ben je?

Je snapt dat je kennis voor een deel uit boeken opdoet, maar je bent ervan overtuigd dat de praktijk ook een hele goede leermeester is. Je schakelt makkelijk tussen het werken bij onze auditafdeling en het volgen van opleidingen en trainingen. Sterker nog: daar haal je je energie uit. Met enthousiasme en kwaliteitsbewustzijn weet je bovendien voor onze klanten het beste resultaat te behalen.

Waar kun je op rekenen?

Je kunt tegelijk theoretische kennis en praktische ervaring opdoen, bij een bedrijf dat samenwerken en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Omdat wij sterk zijn gericht op kwaliteit en klanttevredenheid is bovendien altijd duidelijk voor wie je het allemaal doet. 

Visser & Visser: full service met aandacht

Zo'n 390 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

SOLLICITEER DIRECT

Wat je van ons kunt verwachten:

  • € 1.675 - € 2.705 op basis van 40 uur per week
  • 32 - 40 uur
  • 28 dagen op basis van fulltime dienstverband
  • Leaseauto
  • Volledig verzorgde lunch
  • Laptop en telefoon zodat je je werk naar eigen inzicht kunt indelen

Wat wij van jou verwachten:

  • (bijna) je VWO, HBO of WO opleiding afgerond
  • Affiniteit met IT
Back to top
Cancel