Digital Assurance Academy

Company
PwC
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Accountancy, Corporate Finance, Financial Services, Tax
Required language
Dutch, English
Website
www.pwc.nl

Description

Wil jij je accountancy-carrière een boost geven en vind jij het tegelijkertijd leuk om met digitalisering en innovatie bezig te zijn? En wil jij ontdekken welk klantenpakket het beste bij je past en elke dag uitgedaagd en begeleid worden door enthousiaste collega’s? Dan is de Digital Assurance Academy echt iets voor jou!

De Digital Assurance Academy is een uniek en intensief tweejarig programma gericht op innovatie en digitale transformatie in onze Assurance werkzaamheden. Samen met je medetrainees richt jij je op de digitalisering van onze werkzaamheden. Daarmee kun jij je ontwikkelen tot accountant van de toekomst die innovatie- en digitalisatievaardigheden toepast voor een efficiëntere en effectievere audit.

Je start direct in de Assurance praktijk en doet ervaring op in het creëren en bevorderen van vertrouwen in deze nieuwe digitale wereld. Binnen de Digital Assurance Academy - Audit Track help je klanten met het leveren van vertrouwen op verschillende gebieden, waaronder (digitale) financiële informatie en geautomatiseerde interne controlesystemen. Dit kan in verschillende sectoren dus je werkt bijvoorbeeld bij startups, internationale bedrijven maar ook in de financiële sector.

Hoe ziet jouw werk eruit?

Je begint in hét digitale track in the Associate Academy van PwC: de Digital Assurance Academy. Een tweejarig programma waar jouw vakinhoudelijke- en persoonlijke ontwikkeling centraal staan tot accountant van de toekomst. Je krijgt een coach toegewezen die jou in je persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. Je volgt inspirerende bijeenkomsten en trainingen gericht op onder andere innovatie, digitalisering en accountancy om je soft skills en hard skills te vergroten. Vind jij het daarnaast leuk om jouw kennis en ervaringen te delen aan nieuwe associates? Aan het eind van de Digital Assurance Academy ben jij klaar om hen te coachen!

In de Digital Assurance Academy krijg je de ruimte om ervaring op te doen in verschillende sectoren en neem je een kijkje in de keuken bij klanten, waar je samen met je team op een opdracht zit. Hierbij ben je constant in gesprek met je team en de klant, leer je bedrijfsprocessen en systemen kennen, toets je de interne beheersing en voer de jaareinde controle uit. Middels de aangereikte kennis van de Digital Assurance Academy kan jij het verschil maken in jouw team wanneer jij je innovatie en digitalisatievaardigheden toepast tijdens de jaareindecontrole.

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar nieuwe collega's die een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij en een sterkte affiniteit hebben met digitalisering. Je bent innovatief en wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in digitale technologie. Bovendien ben je een ambitieuze teamspeler die graag kwaliteitswerk levert op het gebied van Audit in een Digital Assurance-omgeving. Verder:

 • Je hebt (bijna) je master of HBO Accountancy afgerond;

 • Je wilt jouw professionele ontwikkeling graag voortzetten. Je wilt groeien, impact maken en het beste uit jezelf en je collega's halen;

 • Je wilt een Post-Master tot RA of andere accountancy certificering volgen;

 • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden we?
Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt en wij bieden je de kansen. Zo creëer je voor jezelf uitdagend werk dat ertoe doet. Je krijgt hierbij intensieve begeleiding en toegang tot een wereldwijd netwerk van klanten en collega’s. We waarderen je om wie je bent én om wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving. Natuurlijk kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en een flexibel werken en leven. Zo bieden we een intensief trainingsprogramma aan met 20 trainingsdagen per jaar. Daarnaast bieden we Activity Based Working om jou te ondersteunen met flexibel werken bij de klant, thuis of op kantoor. Verder bieden wij jou:

 • Een post-master RA opleiding die door PwC wordt betaald;

 • Mogelijkheden om opleiding en werk in het buitenland te volgen (indien mogelijk gezien de huidige Covid-19-maatregelen);

 • Voorafgaand aan Covid-19 hadden wij informele activiteiten waaronder sociale teamevents, zoals een kerstgala en een skiweekend;

 • Een passend salaris en uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder een ‘well-being budget’. Dit is een persoonlijk jaarlijks budget van € 1000,- uit te geven aan jouw gezondheid, zoals: mindfulness, sport, lifestyle coaching, wellness, een tweede scherm voor jouw thuiswerkplek en noise cancelling headphones;

 • Keuze uit leaseauto/autoregeling, laptop en iPhone;

 • 30 vakantiedagen per jaar.

Solliciteer nu!

Heb jij interesse, herken jij jezelf in onze purpose en waarden en match jij met het profiel? Upload dan de volgende documenten via onderstaande button:

 • cv

 • motivatiebrief

Daarna volgt het maken van een online assessment. Bij een positieve uitslag wordt je uitgenodigd voor een selectieronde.

Je kunt binnen 2 weken reactie van ons verwachten ten aanzien van je sollicitatie. Heb je in de tussentijd toch nog vragen? Neem gerust contact met een van ons op:

Shahir Babokry (Rotterdam)

+31 (0)6-18 90 43 22

shahir.babokry@pwc.com

Anil Kaplan (Breda, Maastricht, Eindhoven)

+31 (0)6-18 56 72 40

anil.kaplan@pwc.com

Hester Korenhof (Groningen, Zwolle, Utrecht)

+31 (0)6-34 19 67 22

hester.korenhof@pwc.com

Dilan Dalkiran (Amsterdam)

+31 (0)6-18 90 42 70

dilan.dalkiran@pwc.com

Back to top
Cancel