Junior Assistent Accountant

Company
PKF Wallast
Type
Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Accountancy, Tax
Required language
Dutch, English
Website
https://www.pkfwallast.nl/

Description

Als Junior Assistent Accountant voeg je een bijdrage aan het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften voor onze cliënten. Daarbij let je op kansen en risico’s in een brede context: bedrijfseconomisch, fiscaal en/of juridisch. Je werkt nauw samen met je collega’s: wij opereren als team en staan voor elkaar klaar. Wij zorgen voor een goede en persoonlijke begeleiding met als doel je vaktechnische kennis en ervaring nóg verder uit te breiden. Als je het leuk vindt, kun je onze cliënten ook ondersteunen in de financiële administratie.

Wat krijg je?

  • Goed carriéreperspectief
  • Volledige studiekostenvergoeding
  • Premievrij pensioen
  • 29,5 vakantiedagen + 9,5 verlofdagen bijkopen of verkopen
  • Eindejaarsuitkering
  • Goede werk privé balans

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde MBO diploma of je bent bezig om een bachelor richting Accountancy te behalen.
  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
  • Service gerichte instelling

Team

Onze vestiging in Rotterdam bestaat momenteel uit ongeveer 44 collega’s waarvan 9 in de samenstelpraktijk (4 senior assistent accountants, 4 assistent accountants en 1 junior). Ons cliëntenpakket is heel divers. Het grootste deel van onze cliënten zijn profit organisaties, zowel nationaal als internationaal.

Wij zijn een Great Place To Work - Certified 2021/2022!

We zijn voor het tweede jaar op rij door het bedrijf Great Place To Work (GPTW) Nederland gecertificeerd. GPTW onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er voldaan is aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen de titel ‘Great Place To Work Certified’ dragen. In het onderzoek springt de familiecultuur, kameraadschap, jezelf kunnen zijn en eerlijke behandeling van PKF Wallast eruit. We zijn zeer trots op dit resultaat maar zien ook nog volop mogelijkheden om continu te verbeteren en samen verder te bouwen aan PKF Wallast.

Vragen? Neem contact op met:

Tim van Pelt: 06-12 36 98 29 / Tim.van.Pelt@pkfwallast.nl 

Solliciteer direct!

Back to top
Cancel