Vacancy | Junior IT Auditor

Company
Visser & Visser
Type
Vacancy
Location
Overig
Sector
Accountancy, IT
Required language
Dutch, English
Website
www.werkenbijvisser-visser.nl

Description

Opereren op het grensvlak van accountancy en IT, zie jij dat wel zitten? En zet je jouw affiniteit voor IT graag in om onze klanten praktische adviezen te kunnen geven? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Een ondernemer kan niet zonder zekerheid en inzicht in de organisatie. Minstens zo belangrijk is het dat een onderneming aan wet- en regelgeving voldoet. Daar kom jij in beeld. Als (Junior) IT-auditor ga je werken binnen controlepraktijk van Visser & Visser en opereer je op het grensvlak van accountancy en IT. Je voert onder leiding van een senior IT-Auditor controles van IT-systemen uit in het kader van de jaarrekeningcontrole of ondersteunt accountants hierbij. Jij signaleert verbeterpunten en vertaalt deze naar praktische adviezen voor de klant. Ook voer je interne reviews uit op controledossiers waar sprake is van een hoge mate van IT. Op verzoek van klanten werk je aan specifieke adviesopdrachten, die kunnen variëren van het adviseren over de rechtenstructuur van een IT-applicatie tot het volledig doorlichten van de IT-bedrijfsprocessen.

Je zet je niet alleen in voor onze klanten, maar streeft er ook een verdergaande integratie van IT binnen de jaarrekeningcontrole. Samenwerken en kennisdelen met je auditcollega’s is je drijfveer.

Wie ben je?

Jij bent begonnen aan een IT-Audit opleiding of reeds verder gevorderd in de opleiding accountancy en affiniteit voor de IT. Enige kennis over audit is wel een pré. Je vindt het leuk om te verdiepen in nieuwe IT-processen- en toepassingen en weet deze kennis om te zetten in adviezen. Je gaat altijd voor het beste resultaat met een gezonde dosis teamspirit. Een professioneel kritische houding ontbreekt je daarbij niet. Jij weet waar je voor staat!

Waar kun je op rekenen?

Je gaat werken in een omgeving die in beweging is, met innovatieve controlemiddelen- en methodes die je werk uitdagend maken. Met opdrachten voor zeer uiteenlopende bedrijven heb je genoeg afwisseling in je werk. Naast dat krijg je bij ons ook de ruimte om beter te worden waar in dat waar je al goed in bent. Heb je meer affiniteit voor de reguliere auditwerkzaamheden, dan is het mogelijk om hier gedeeltelijk werkzaam in te blijven.

Visser & Visser Audit: professioneel en betrokken

Visser & Visser Audit richt zich op assurance-opdrachten, in de ruimste zin. Met 50 enthousiaste en betrokken collega’s bedienen wij vanuit drie locaties (Dordrecht, Barneveld en Goes) een mooie en breed georiënteerde klantenportefeuille. Onze werkwijze is te omschrijven als professioneel en betrokken. Het leveren van kwaliteit is onze voornaamste prioriteit. De persoonlijke betrokkenheid van medewerkers is daarvan de basis. Werken bij Visser & Visser is samenspel, met circa 390 medewerkers, in een professionele werkomgeving die gericht is op kwaliteit en innovatie.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • € 2.880 - € 4.655,- o.b.v. fulltime dienstverband
  • 32 - 40 uur
  • 28 vakantiedagen
  • Leaseauto
  • Lunch van de zaak
  • Een laptop, zodat je je werk flexibel in kunt delen

Wat wij van jou verwachten:

  • Ben je (bijna) afgestudeerd IT-Auditor of ben je klaar met je accountancy opleiding en sta je open voor het volgen van een opleiding tot RE.
  • Heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring in IT-Audit of Financial Audit

Geïnteresseerd? Check onze vacature op https://www.werkenbijvisserenvisser.nl/vacatures/385/it-auditor

SOLLICITEER DIRECT

Back to top
Cancel