Stagiair Private Equity

Company
Navitas Capital
Type
Internship
Location
Overig
Sector
Private Equity
Required language
Dutch
Commences at
20 April 2023
Website
https://www.navitascapital.nl/

Description

INTRODUCTIE 

Navitas Capital is een investeringsmaatschappij gericht op volwassen Nederlandse ondernemingen. Wij investeren met een vermogen dat is opgebouwd uit ondernemerschap, doorzettingsvermogen en visie. Wij zijn doorlopend op zoek naar ondernemende en ambitieuze stagiairs om ons team verder te versterken. 

OVER NAVITAS CAPITAL

Navitas is opgericht in 2005 en heeft een uitgebreid portfolio van participaties opgebouwd.  Navitas maakt deel uit van de Verenigde Ondernemingen Zeeman (V.o.Zee), samen met de internationale winkelketen Zeeman textielSupers en vastgoedinvesteerder Green Real Estate. Deze unieke samenwerking zorgt voor een uitgebreid netwerk van (sector)experts en flexibiliteit in het type deals. Dit stelt ons in staat om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun groeiambities en bij te dragen aan het succes op de lange termijn. 

 Onze focus ligt op Nederlandse ondernemingen die een zekere mate van volwassenheid hebben bereikt, maar die met financiële, strategische en ondernemende ondersteuning de volgende stap willen zetten. Wij zijn actief in verschillende sectoren, waaronder IT, gezondheidszorg, duurzaamheid, en industrie. Ons team van ervaren professionals heeft een diverse achtergrond en deelt een passie voor ondernemerschap.

WAT BIEDEN WIJ?

Als familiefonds investeren we bij Navitas voor de lange termijn en zijn we betrokken bij onze portfolio-ondernemingen op een persoonlijke en betrokken manier. Dit geeft je als stagiair de kans om te leren van ervaren professionals die nauw betrokken zijn bij onze portfolio-ondernemingen en diepgaande kennis hebben van investeren en ondernemerschap. 

 Als stagiair bij Navitas krijg je de kans om deel uit te maken van ons team en te werken aan uitdagende en interessante projecten. Je krijgt de kans om mee te denken en te werken aan alle aspecten van het investeringsproces, van het beoordelen van nieuwe investeringsmogelijkheden tot het uitvoeren van diepgaande bedrijfsanalyses en het monitoren van onze bestaande portfolio-ondernemingen.

 Je werkt vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn samen met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen bij je ontwikkeling. Bij Navitas kun je een uitdagende en leerzame stage verwachten, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen in de private equity sector.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als stagiair bij Navitas Capital ben je een volwaardig lid van het investment team en zie je alle aspecten van het werk voorbij komen. Als stagiair werk je in teamverband aan diverse investeringsprojecten op projectbasis, doorgaans in een team bestaande uit een Stagiair/Analyst, Associate en een Investment Manager en/of Director. Jouw werkzaamheden bestaan uit deal origination, waaronder markt- en bedrijfsonderzoek, en de evaluatie van investeringsvoorstellen. Daarnaast ondersteun je het team o.a. met financiële modellering, waardering, structurering en commerciële due diligence. Bij de werkzaamheden horen ook diverse taken met betrekking tot portfoliomanagement en verdere groei van Navitas. Kortom, je bent als stagiair een volwaardig lid van het investment team en krijgt alle aspecten van het werk voorbij zien komen.

JOUW PROFIEL

Wij zijn op zoek naar een universitaire student in de eindfase van een financiële, bedrijfskundige of andere relevante studie. Wij zoeken een kandidaat met het vermogen om zelfstandig markten, ondernemingen en financiële informatie te beoordelen en daarnaast ook commercieel en analytisch sterk is. Wij zien graag aantoonbare affiniteit met Private Equity, M&A, consulting of ondernemerschap, waarbij eerdere stage-ervaring de voorkeur heeft. Tot slot is een proactieve en ondernemende houding en intrinsieke drive om verder te ontwikkelen van groot belang. 

BESCHIKBAARHEID

De startdatum en duur van de stage zijn in overleg te bepalen, maar meestal vragen we stagiairs om fulltime beschikbaar te zijn voor een periode van 4-6 maanden. Bij wederzijdse interesse en ruimte binnen de organisatie is het mogelijk om na een succesvolle stageperiode door te groeien naar Analyst. 

AANMELDEN

Om te reageren op deze vacature ontvangen we graag een CV, motivatiebrief en cijferlijst . Dit kun je sturen naar Kardo Anwar via k.anwar@navitascapital.nl .

Back to top
Cancel