Blackrock

Website
https://www.blackrock.com

About Blackrock

Over BlackRock

 

BlackRock is een van de leidende financiële instanties ter wereld waar klanten meer dan $5.9 biljoen aan assets aan toevertrouwen. Hiermee is BlackRock de grootste vermogensbeheerder en risicomanager ter wereld. Met beleggingscentra in de VS, Europa, Azië en Australië en teams in 31 landen heeft BlackRock een ongeëvenaard inzicht in de wereldwijde financiële markten. Naast het beheer van zowel actieven als passieve aandelen-, obligatie-, en cash-strategieën en alternatieve investeringen geeft BlackRock advies aan banken, verzekeraars, beleggers, corporates en verscheidende overheden.

 

Om het vermogensbeheer en risicomanagement te faciliteren, monitoren en automatiseren heeft BlackRock Aladdin® ontwikkelt. Aladdin® is het vooraanstaande besturingssysteem wat geavanceerde risico en rendementen analyses, portefeuille beheer en trading op één platform samenbrengt. Dit maakt dat naast de financiële markten, technologie een integraal deel is van ons DNA.

 

BlackRock is in Nederland verantwoordelijk voor meer dan $200 miljard wat ons de grootste commerciële vermogensbeheerder maakt binnen Nederland. Het team in Amsterdam bedient meer dan 100 klanten en omvat het volledige beleggingsspectrum van aandelen en obligaties tot alle soorten alternatieve beleggingen.

 

Binnen BlackRock zijn wij gedreven om het beste resultaat neer te zetten voor onze klanten. Deze passie voor performance, de talentvolle teams en de non-hiërarchische en diverse cultuur binnen BlackRock maakt dat wij elke dag de beleggingsdoelen van onze klanten realiseren. BlackRock is altijd opzoek naar toptalenten.

Back to top
Cancel