Deloitte

Website
https://www2.deloitte.com/nl/nl.html

About Deloitte

Over Deloitte

Impact that matters.

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Die met multidisciplinaire teams werkt voor toonaangevende klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Deloitte jouw plek. Met ruim 4.500 medewerkers en 15 kantoren verspreid over heel Nederland zijn wij een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering.

Deloitte & Innovatie

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de komende jaren radicaal. Dit heeft gevolgen voor alle bedrijven en organisaties. Wij weten dit en investeren daarom veel in innovatie. We zijn bijvoorbeeld toonaangevend op het gebied van data analytics en cybersecurity.

Deloitte & Uitdagend werk

Wij werken voor veel verschillende klanten en industrieën. Je kunt je aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dus goed ontwikkelen bij ons. Je werkt samen met jonge en ambitieuze collega’s uit diverse disciplines en vaak ook uit meerdere landen. Je leert in hoog tempo veel over alle aspecten van de meest uiteenlopende organisaties. Zo verdiep je niet alleen je vakkennis, maar vergroot je ook je kennis van branches en klanten. En zit je al snel aan tafel met de decision makers bij klanten.

Deloitte & Learning & Development

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit en teaming heel belangrijk. Daarom krijg je vanaf het begin een persoonlijke buddy die je helpt met het bepalen van je persoonlijke leer- en ontwikkelplan. Je leert veel via learning on the job, maar ook door trainingen, cursussen en summerschools met collega’s (vaktechnisch en soft skills). Samen met jouw individuele ontwikkelprogramma zorgt dit ervoor dat je steeds meer waarde kunt bieden bij opdrachten. Daarnaast kun je gebruik maken van onze brede E-learning omgeving en het grote cursusaanbod van de Deloitte University.

Deloitte & Informele en collegiale werkomgeving

Wij staan bekend om onze informele en collegiale werksfeer. We zijn toegankelijk, lekker nuchter en zorgen ervoor dat je je niet alleen snel ontwikkelt, maar ook tijd hebt voor sociale activiteiten. Wij gaan bijvoorbeeld samen sporten en organiseren gezellige borrels. Want als je optimaal wilt presteren, moet je je ook goed kunnen ontspannen.

Deloitte FIT

Deloitters zijn op allerlei fronten samen actief om fit te blijven, of in beweging te komen. Deloitte FIT heeft als doel collega’s op een positieve manier te verbinden en levert energie op.

Young Deloitte

Vanaf dag één dat je bij ons werkt, maak je deel uit van Young Deloitte. Dé club van startende professionals in verschillende functies. Of je nu werkzaam bent bij Accountancy, Financieel Advies, Tax, Consulting of Staff en Support. Het biedt je de mogelijkheid je netwerk op te bouwen en uit te breiden (binnen en buiten Deloitte), en kennis en ervaringen uit te wisselen. En je kunt je mening geven over het beleid en management van Deloitte. Young Deloitte organiseert onder meer borrels, events, congressen en workshops. Je leert daar elkaars projecten en specialismen kennen, wat handig is voor je eigen werk. En je bouwt een goede band op, want alles vindt plaats in een relaxte sfeer.

Awards

Een willekeurige selectie van awards waar we recentelijk mee zijn onderscheiden: Hack.ERS, het team met ethical hackers van Deloitte Nederland, was in 2011, 2012, 2013, 2015 en 2016 winnaar van de Global CyberLympics Security Challange. In 2014 werden ze tweede. Management Team zette Deloitte op nummer 1 van accountants én fiscaal advies. Bovendien krijgt Deloitte de meeste aanbevelingen van managers (2014,2015) Gartner beloonde Deloitte met een nummer 1-positie in Global Consulting, Global Analytics, Global Risk Management Services (2014) en nummer 1 in Security Consulting (2015).

Diversity

Voor Deloitte is het belangrijk om in te spelen op veranderingen in de samenleving. Het talent dat zich op de arbeidsmarkt begeeft wordt steeds diverser. Om dit talent binnen te halen en te houden hebben we bij Deloitte een werkomgeving gecreëerd waarin plaats is voor verschillen. Daarnaast zoeken onze nationale en internationale cliënten in onze medewerkers een volwaardige gesprekspartner. Een gevarieerd personeelsbestand met medewerkers van verschillende afkomst, geslacht en leeftijd is daarbij onmisbaar.

Back to top
Cancel