DM Equity Partners

Website
https://www.dm-equitypartners.com/

About DM Equity Partners

Over DM Equity Partners

DM Equity Partners (“DMEP”) is een onafhankelijk, ondernemend Private Equity bedrijf gevestigd op Schiphol. DMEP richt zich op het investeren in middelgrootte ondernemingen met een duurzaam verdienmodel en een realiseerbare groeistrategie. DMEP beheert een fonds van €200 miljoen en is voornamelijk actief in Europa met investeringsbedragen tussen de €5 miljoen en €25 miljoen. Wij hebben een brede sector focus en investeren in bedrijven die actief zijn in: de vrijetijds sector, technologie sector, industriële sector en in vastgoed.

Het DMEP team heeft een schat aan ondernemerservaring gecombineerd met expertise in Private Equity, M&A en financieringen in uiteenlopende sectoren. DMEP begeleidt ondernemende bedrijven met een sterk groeipotentieel. Wij voegen waarde toe door: het beschikbaar stellen van ons netwerk om bedrijven te versterken en het inzetten van onze expertise op het gebied van groei, buitenlandse expansie en de organisatie. Daarnaast ondersteunen wij de onderneming bij het aanscherpen van de strategie en de executie daarvan, bijvoorbeeld bij een groei- of buy-and-build strategie.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Stagemogelijkheden

DMEP biedt stages aan gedurende het hele jaar voor gemotiveerde en getalenteerde stagiaires die ervaring willen opdoen bij een Private Equity bedrijf. Gedurende de stageperiode ga je het investment
team ondersteunen met verschillende activiteiten zoals, onder andere, het maken van financiële modellen, het analyseren van potentiële investeringen en het verrichten van markt- en sector studies.

Voor vragen kan je contact opnemen met Sander Anker, Senior Associate.
sander.anker@dmequitypartners.com

Back to top
Cancel