Hogenhouck m&a

Website
https://www.hogenhouck.nl
Sector
Corporate Finance, M&A
Required language
Dutch, English

About Hogenhouck m&a

Description

Hogenhouck m&a loopt al een tijdje mee in de wereld van fusies en overnames. Het is onze missie om ondernemers verder te brengen. Zowel zakelijk als persoonlijk. De mens achter de ondernemer is dan ook wat ons drijft en inspireert. 

We hebben een sterk portfolio opgebouwd in de loop der jaren. Sinds 2007 begeleidden wij zo'n  200 fusies en bedrijfsovernames, veelal met een omvang tussen de 5 en 150 miljoen euro. 

Steeds meer ondernemers weten Hogenhouck inmiddels te vinden. Daarom zijn wij op zoek naar M&A collega's  die ons team komen versterken. Op het gebied van mergers and acquisitions en capital advisory vind je bij Hogenhouck uitdagende functies en stages, met volop afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. We zijn dan ook op zoek naar talent dat niet in standaard mensen en standaard oplossingen denkt. 

En omdat wij geloven in samen ondernemen, kunnen Hogenhouck medewerkers niet alleen als teamlid maar ook als medeaandeelhouder deel uitmaken van onze groei. 

Kom vooral eens met ons kennismaken. 

In onze podcast 'De mens achter de ondernemer' kun je luisteren naar inspirerende ondernemersverhalen van enkele van onze opdrachtgevers. 

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze laatste transacties en nieuws. 

Heb je vragen? Neem contact op met Thijs van Duinen via (tvanduinen@hogenhouck.nl) en Anita van den Hoek (avandenhoek@hogenhouck.nl). Bellen kan natuurlijk ook op 070 3464630. 

Back to top
Cancel