IMAP

Website
https://www.imap.nl/nl/
Sector
Corporate Finance, M&A
Required language
Dutch

About IMAP

Opgericht in 2005 en met zo’n 25 medewerkers actief vanuit vestigingen Rotterdam en Amsterdam, heeft IMAP Netherlands al ruim 300 (inter)nationale transacties afgerond. Met de specifieke kennis in vele sectoren behoort IMAP Netherlands tot de top van de M&A – Mergers & Acquisitions – kantoren in Nederland. Bijzonder sterk in wat wordt genoemd de middenmarkt: transacties van Euro 10 tot 250 miljoen aan transactiewaarde. We staan veelal middelgrote bedrijven, familiebedrijven en grote internationaal opererende ondernemingen bij met de verkoop van hun onderneming, buy & build strategie, of het aantrekken van groeikapitaal. Daarom helpen wij ook financiële investeerders en institutionele beleggers.

IMAP is uniek

Als onafhankelijke organisatie is IMAP Netherlands onderdeel van een sterk internationaal opererend netwerk. Met ruim 450 M&A-professionals binnen IMAP, in meer dan 43 landen, kunnen wij elke zaak met talent en toewijding oppakken.

Onze klanten zijn voornamelijk middelgrote familiebedrijven, maar bijvoorbeeld ook grote (internationale) bedrijven, family offices, financiële investeerders en institutionele beleggers.

IMAP waarde

We laten ons in onze werkzaamheden leiden door dezelfde waarden en principes als onze klanten.

Proactief: 'Smeed het ijzer als het heet is' - bij elke stap in het M&A-proces kijken we hoe we de kans op een succesvolle transactie kunnen vergroten.

Toegewijd: Wij zijn ondernemers en bereid om veel te investeren in een succesvolle transactie. Daarbij houden we ons aan de normen voor professioneel advies en proberen deze continu te verbeteren.

Informeel: Om succesvol te onderhandelen moet je de mensen leren kennen die betrokken zijn bij de transactie.

Talent: Om waarde te creëren voor onze klanten kijken we verder dan onze neus lang is, benutten de diversiteit van onze resources en komen met nieuwe ideeën.

Back to top
Cancel