Joust

Website
www.joust.nl
Sector
Accountancy, Corporate Finance, Consultancy, Banking, Fintech, Financial Controlling, Quantitative Finance, IT, Financial Services, Risk Management, Business Development
Required language
Dutch

About Joust

WHAT’S IN A NAME?

Joust heet niet zomaar Joust. De overtreffende trap van JOU, dáár zijn we naar op zoek. Wij zitten niet stil totdat we jouw Joust gevonden hebben. En dan? Dan zitten we nog steeds niet stil, want dan begint het pas. Are you ready?

CORPORATE STORY

Joust is de eigenzinnige connector tussen gedreven young professionals enerzijds en ambitieuze opdrachtgevers anderzijds.

Voor de meeste starters op de arbeidsmarkt is ‘toekomst’ een abstract begrip. En wat zijn nou eigenlijk ‘competenties’ en hoe herken je ‘talent’? Joust verduidelijkt en concretiseert. Joust is een profiler. Wij voorzien en doorgronden wat young professionals kunnen en willen. Wat ze waard zijn en waar ze van dromen. Wij vragen door, raken de juiste snaren, jagen aan en weten te verrassen.

Onze young professionals zijn als het ware ruimtevaarders. Jonge kosmopolieten met een hang naar thrill, nieuwe prikkels, vooruitgang en vrijheid. Ze hebben geen space shuttle nodig, ze verplaatsen zichzelf. De rol van Joust: wij lanceren hun carrière. Hierbij komt het aan op hun eigen drive, skills en effort, maar ook op onze contacten, ervaring en timing. Een uitgebalanceerd samenspel.

Wij geven antwoord voordat de vraag gesteld is. Joust handelt proactief en out of the box. Ook onze opdrachtgevers gaan van nature nét even anders met situaties om. Daar houden wij van, en onze young professionals ook. Joust gaat voor de steile leercurve. Voor onszelf, onze opdrachtgevers én onze young professionals. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat, de perfect match en het hoogste rendement. Succes is maakbaar, dat is onze overtuiging.

Wat houdt het in om een Young Professional bij Joust te zijn?

Onze Young Professionals zijn gedreven, ambitieus en vol energie. Ze hebben een achtergrond in finance, bedrijfseconomie, data-analyse of Business Information Management. Ze willen zich verder ontwikkelen binnen de organisatie waar ze via Joust werken. De ontwikkeling en stijle leercurve ondersteunen wij door het bieden van intensieve begeleiding en vakinhoudelijke ontwikkeling, door middel van de  persoonlijke en professionele trainingen die ze bij ons krijgen aangeboden.

Wil je hier meer over weten? Kijk op www.joust.nl of neem contact op via campus@joust.nl.

Back to top
Cancel