Mahler Corporate Finance

Website
http://www.mahlercf.com/
Sector
Corporate Finance, M&A
Required language
Dutch

About Mahler Corporate Finance

Mahler Corporate Finance is een onafhankelijk corporate finance huis gespecialiseerd in financieel en strategisch advies. Mahler CF is opgericht in 2009 door voormalige ABN AMRO executives, die een breed spectrum aan corporate finance ervaring meenemen voor de cliënten.

Betrokkenheid met haar klanten is de basis van onze firma. We hebben een cultuur van onafhankelijkheid en toewijding aan de doelstellingen van onze cliënten en hun financiële behoeften. Ons doel is lange termijn relaties aan te gaan welke onze cliënten helpen om hun doelen te realiseren. We zijn toegewijd en vastberaden om actief, creatief en professioneel elke klant maximaal te ondersteunen bij de realisatie van zijn of haar doelstellingen. Hoe groter de uitdaging of het probleem hoe scherper we worden. We werken met passie voor de DGA en de continuïteit van onze Nederlandse corporate, coöperatieve en beursgenoteerde klanten.

Onze expertise wordt onderstreept door het succesvol afronden van meer dan 120 transacties waarvan circa 30 transacties alleen al in de afgelopen vijf jaar. Onze adviesdiensten omvatten fusies en overnames (o.a. buy-side, sell-side, fusies, LBO's, reverse take-overs), restructuring, en strategic advisory.

Als je een passie hebt voor corporate finance, waarderingen en het oplossen van complexe problemen, dan kan Mahler Corporate Finance je toegang zijn tot een uitdagende financiële carrière. Als je interesse hebt in ons bedrijf en de mogelijkheid om stage te lopen in een aangename en ondernemende omgeving dan verwijzen wij naar het carrière gedeelte van onze website: www.mahlercf.com/en/careers

Meer informatie over Mahler Corporate Finance is te vinden op www.mahlercf.com

Back to top
Cancel