MarshBerry

Website
https://www.marshberry.com/
Sector
Accountancy, Corporate Finance, Consultancy, Banking, M&A, Financial Services
Required language
Dutch, English

About MarshBerry

Over ons

De Amerikaanse M&A-adviseur en strategieconsultant MarshBerry heeft zich in 2020 in Europa gevestigd onder de naam MarshBerry International (MBI). Als nieuwe vestiging van een erkende investment bank hebben wij de aantrekkelijke eigenschappen van een start-up, maar met de kracht van een scale-up. Voor MBI en haar team zijn de lijnen met de VS kort en de vrijheid voor de eigen ontwikkeling groot.

MarshBerry houdt zich bezig met het adviseren van financiële dienstverleners in Europa. Onze ambitie: vanuit het kantoor vlakbij het Vondelpark in Amsterdam de rest van Europa, maar ook andere werelddelen buiten Noord-Amerika, veroveren. De afgelopen jaren is MarshBerry hard gegroeid. Om haar groeiplannen uit te breiden en te versnellen is MarshBerry dit jaar de samenwerking aangegaan met private equity partner Atlas Merchant Capital.  

De komende jaren wordt in Nederland en andere Europese landen een golf aan fusies en overnames binnen de financiële dienstverlening verwacht, met name onder verzekeringsintermediairs. Kapitaalkrachtige spelers, voornamelijk uit de VS en Groot-Brittannië, gaan zich begeven op de Europese markt, wat maakt dat met name Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië aan de vooravond staan van een consolidatieslag. MarshBerry International heeft als doel om binnen deze dynamische markt de leidende adviseur te worden.

 

Over de organisatie 

MarshBerry is sinds 1981 actief en in de VS marktleider van fusie- en overnameadvies in de branche van financiële dienstverleners. Van origine is MarshBerry een databedrijf binnen de verzekeringswereld. Vanuit dit DNA speelt data nog steeds een belangrijke rol in haar bedrijfsvoering. Met een team bestaande uit circa 150 M&A- en consultancy specialisten in de VS, helpen wij financiële dienstverleners om waarde toe te voegen aan hun onderneming. Je zult in een omgeving komen te werken, waar je zelf aan het roer staat van je ontwikkeling. Wij hebben een platte organisatiestructuur, waarin ieders eigen rol zich op natuurlijke wijze ontwikkelt, door je kwaliteiten op te zoeken en te benutten. Verder zijn groeien, plezier hebben en impact maken belangrijke pijlers voor ons. 

 

Wil je meer over ons te weten komen? Kijk dan op onze website: https://www.marshberry.com/markets-sectors/international/

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar Afra van Galen op Afra.vanGalen@MarshBerry.com

 

Back to top
Cancel