Oldenburg Bonsèl

Website
https://oldenburgbonsel.nl/
Sector
Financial Controlling
Required language
Dutch

About Oldenburg Bonsèl

Oldenburg Bonsèl – wie zijn wij?

Oldenburg Bonsèl is de partner voor organisaties met financiële vraagstukken of behoefte aan tijdelijk extra capaciteit op financieel gebied. Financiële expertise is essentieel om goed in te kunnen spelen op de veranderingen binnen organisaties. Onze young professionals en ervaren consultants beschikken over deze specialistische kennis. Oldenburg Bonsèl biedt die kennis en capaciteit om de effecten van externe veranderingen zoals wet- en regelgeving inzichtelijk te maken binnen organisaties in de zorg, onderwijs, overheid en profitsector. Onze opdrachtgevers bevinden zich met name in de Randstad.

Ontwikkeling

Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling. Ontwikkeling bij onze opdrachtgevers én de ontwikkeling van onze collega’s. Onze young professionals doorlopen een tweejarig traineeship tot financial professional waarbij het accent naast Finance, Risk, Management en AO/IC op persoonlijke ontwikkeling ligt. Ook onze ervaren consultants blijven zich ontwikkelen op hun vakgebied. Zo beschikken wij altijd over de meeste actuele kennis om opdrachtgevers bij te staan.

Wat kan Oldenburg Bonsèl voor jou betekenen?

Je bent klaar met je studie Accounting & Control, Bedrijfseconomie of een andere financiële richting en klaar voor je eerste baan. Je weet alleen nog niet precies op welk gebied of in welke sector je je verder wilt ontwikkelen. Word je financial professional, business controller of ben jij dé CFO van de toekomst? Oldenburg Bonsèl begeleidt je graag bij jouw individuele ontwikkeling.

Wij bieden je een tweejarig traineeship waarbij je je verder kunt ontwikkelen op het gebied van Finance, Risk, Management en AO/IC. Het traineeship bestaat uit een curriculum gericht op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast doe je met diverse opdrachten ervaring op in verschillende sectoren. Je wordt hierbij gekoppeld aan een ervaren supervisor. Bij die supervisor kun je altijd terecht voor vragen over het curriculum, je opdracht en je ontwikkeling.

Wie ben jij?

Jij bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Je weet als geen ander dat je een stapje harder moet zetten als je topprestaties wilt leveren. Zo ga jij ook door het leven, jij maakt jouw eigen toekomst en investeren in je ontwikkeling hoort daar absoluut bij. Stilstand is achteruitgang, daarom is het ook logisch dat jij kiest voor een organisatie waar je meerdere opdrachten mag vervullen.

Voor jou zijn ambitie en professionaliteit de normaalste zaken van de wereld. En je begrijpt dat financial professionals met complexe en gevoelige informatie werken, daarom zijn integriteit en loyaliteit waarden die goed bij jou passen. Als er iets moet veranderen ben jij de eerste om daar iets aan te doen. Je neemt initiatief, verantwoordelijkheid en eigen regie.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de trainee die wij zoeken!

Interesse?

Wil je graag meer horen of meteen de uitdaging aangaan? Wij leren je graag kennen en vertellen je graag meer over onze ervaringen op de werkvloer. Neem snel een kijkje op onze website: www.oldenburgbonsel.nl of neem contact op met Maaike Agema via +31 6 113 79 249.

Tip! Lees ook eens onze verhalen op http://oldenburgbonsel.nl/over-ons/onze-verhalen en bekijk onderstaand filmpje over ons traineeship!

Back to top
Cancel