PGGM

Website
www.pggm.nl
Sector
Asset Management, Quantitative Finance, Risk Management
Required language
Dutch, English

About PGGM

Wie zijn wij?

PGGM is één van de grootste vermogensbeheerders en pensioenuitvoeringsorganisaties ter wereld. Onze kernactiviteit is vermogensbeheer, pensioenbeheer en advisering. Duurzaam vermogensbeheer waarmee we bouwen aan een financieel gezonde toekomst van ruim 4,4 miljoen pensioendeelnemers. Met een beheerd vermogen van € 260 miljard zijn we een van ’s werelds grootse vermogensbeheerders. Best interessant om eens bij ons binnen te kijken toch? 

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de langere termijn. Hierbij geloven wij in de sturende kracht van geld. Dit doen wij door de 260 miljard euro die wij voor onze klanten beheren, meer en meer verantwoord te beleggen en dit in te zetten voor een meer leefbare en duurzame wereld. Dit doen we door in verschillende vermogenscategorieën te beleggen, zoals real estate, private equity en infrastructure. Daarnaast ondersteunen we pensioenfondsen met advies op gebied van risicomanagement, ALM of bij het financieringsbeleid. 

Wil jij juist het verschil maken met data, innovatie en robotisering? Ook dan heb je bij PGGM genoeg mogelijkheden! Door nieuwe technologieën te benutten en onderzoek te doen, blijft PGGM experimenteren in het vinden van innovatieve oplossingen voor vragen van pensioenfondsen. Je zit dicht op de vernieuwingen en implementeert nieuwe technologieën met zowel grotere corporates als start-ups. 

Werken bij PGGM

Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatiekracht zijn kenmerkend. Je wordt gestimuleerd  om initiatief te nemen en krijgt veel vrijheid om PGGM te ontdekken. PGGM biedt volop kansen aan jou als Young Professional. Je doet veel ervaring op ‘on the job’ en hebt de mogelijkheid te ontdekken waar jouw krachten en interesses liggen. Via onze eigen Acadamy blijf je je altijd verder ontwikkelen en zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Waar stap jij op om impact te maken? 

What’s in it for you?

Wij zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze en enthousiaste studenten. Voor academisch (afgestudeerde) toptalenten bieden we zowel corporate, investment als quant traineeships, leerzame afstudeer- en meewerkstages en uitdagende startersfuncties. Dus heb je interesse kijk dan op onze website: www.pggm.nl/werken-bij of neem contact op met:meryem.el.ajjouri@pggm.nl

Back to top
Cancel