PwC

Website
www.pwc.nl
Sector
Accountancy, Corporate Finance, Consultancy, M&A, Tax, Financial Services
Required language
Dutch, English

About PwC

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 156 landen met meer dan 295.000 mensen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. Bij PwC in Nederland werken bijna 5.300 mensen met elkaar samen.

Jouw toekomst in Accountancy

Geef jouw carrière een boost en volg hét accountancy traineeship van PwC: The Associate Academy. Met dit tweejarig programma duik je in de volle breedte en diepte van het accountancyvak. Tevens krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in bijvoorbeeld Digital Audits of Sustainability. Een mooi begin van jouw carrière!

Uitdagend werk dat ertoe doet

In diverse, ambitieuze teams wordt je bij PwC uitgedaagd je hart en waarden te volgen. Daarbij is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en doet ruime ervaring op binnen verschillende sectoren met verschillende werkzaamheden. Bij diverse klanten die daadwerkelijk een verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals.

Het beste uit jezelf en je leven halen

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en het gevoel hebt dat je erbij hoort. En jij jouw unieke vaardigheden verder kan ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologie. Zo komen we tot de beste oplossingen voor onze klanten. Wat je ook gaat doen, bij PwC word je gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere

Be a part of The New Equation.

Back to top
Cancel