Rebel

Sector
Corporate Finance, Consultancy
Required language
Dutch

About Rebel

No Change Without a Rebel

Rebel is een jong en snelgroeiend Rotterdams adviesbureau gericht op financieel-economische en strategische consultancy in binnen- en buitenland. Voor overheden en bedrijfsleven passen we onze specifieke kennis en expertise toe in verschillende sectoren. Van complexe infrastructuurprojecten tot herstructurering van achterstandswijken en van financiering van ziekenhuizen tot realisatie van duurzame energieprojecten.

Rebel is 15 jaar geleden door 8 jonge ambitieuze adviseurs opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een adviespraktijk met ruim 200 medewerkers en kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Washington, Johannesburg en Jakarta. We investeren in onze eigen onderneming en ontwikkeling. Onafhankelijk, kritisch, en constructief. We willen bovenal trouw aan onszelf kunnen zijn. We zijn experts in strategie en finance en intrinsiek gemotiveerd om de wereld te verbeteren. Die ingrediënten vormen de basis van ons succes.

Meer Weten?

Wil je meer weten over de (carrière)mogelijkheden bij Rebel of heb je vragen? Neem dan direct contact op met Auke Zijlstra (T: +31 6 2331 2902, M: Auke.Zijlstra@Rebelgroup.com) of kijk op https://www.rebelgroup.com/nl/no-change-without-a-rebel/.

--------

Team Finance & Transactions

Team Finance & Transactions richt zich op de ontwikkeling en financiering van o.a. windmolenparken, geothermie en infrastructuur. Stuk voor stuk projecten met grote financieringsbehoeftes en de nodige technische uitdagingen. Met financieel-economische en strategische kennis helpen wij bedrijven en ontwikkelaars deze projecten te realiseren.

Wij werken vanuit de intrinsieke motivatie om de wereld beter en duurzamer te maken, zonder idealistische illusies te hebben. Dit doen wij door business cases te evalueren, kasstromen met behulp van financiële modellen inzichtelijk te maken en (technische) risico’s en kansen te benoemen. Hierover schrijven wij geen lijvige rapporten, maar generen we deze inzichten om de financiële structuur van het project te optimaliseren, de financiering van eigen en vreemd vermogen te arrangeren, en de impact van managementbeslissingen en contractuele onderhandelingen cijfermatig te onderbouwen. Kritisch, eigenwijs en constructief, vanuit de overtuiging dat we zo het beste bereiken voor het project. Deze rol vervullen bij voorkeur als partner van ontwikkelaars, investeerders en bouwbedrijven waarbij Rebel ook in het project investeert.

Back to top
Cancel