SeederDeBoer

Sector
Consultancy
Required language
Dutch

About SeederDeBoer

Wie zijn wij?

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 100 consultants. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Dat doen we door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. Waarin we altijd samen met de klant aan de slag gaan. 

De vraagstukken waarmee wij aan de slag gaan? Die zijn ontzettend divers! Vaak bevatten ze een of meer van de volgende componenten; proces- of organisatieontwerp, finance, digitalisering of IT. 

Ieders professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een beter omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en daarnaast te investeren in onze eigen ontwikkeling. 

Onze traineeships

In ons tweejarig Consultancy Traineeship word je opgeleid tot organisatieadviseur. Zelfstandig of met collega’s werk je als Junior Consultant bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld als project- en/of managementondersteuner, business analist of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen voor de klant. Naast je werkzaamheden voor je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.

In ons Banking traineeship biedt SeederDeBoer biedt een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen met de zekerheid om vanaf de start mee te draaien in complexe veranderprogramma’s van Rabobank of ABN AMRO Bank. Je doorloopt samen met andere talentvolle junior consultants het Consultancy Traineeship bij SeederDeBoer. Na de onboarding bij SeederDeBoer start je zo snel mogelijk bij Rabobank of ABN AMRO Bank. Je draagt direct bij aan het realiseren van organisatieveranderingen. Het eerste jaar kom je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg uiteraard) in vaste dienst bij Rabobank of ABN AMRO Bank.

Interesse? Neem contact met ons op!

Enthousiast geworden en toe aan de beste investering in jezelf? Solliciteer dan nu! Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Emelie Walraven, Senior Recruiter, via 06 – 12 689 484.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de volgende sollicitatieronde? Schrijf je dan bij “Houd me op de hoogte” in voor onze nieuwsbrief. Wil je alvast kennismaken? Dit kan via een (virtueel) kopje koffie met een van onze junior consultants. Schrijf je hier in.

Bij SeederDeBoer staat de mens centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk in onze opdrachten verschillende perspectieven te kunnen brengen en met iedereen samen te werken, ongeacht gender, culturele achtergrond of seksuele geaardheid. Wij zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng.

Back to top
Cancel