TIC Advisory

Sector
Accountancy, Consultancy, M&A, Financial Controlling, Financial Services
Required language
Dutch, English

About TIC Advisory

Wie zijn wij?
Het zou natuurlijk kunnen dat je ons nog niet kent en in dat geval stellen we ons graag voor! Wij zijn TIC Advisory: een boetiek organisatie die zich gespecialiseerd heeft in financieel due diligence (boekenonderzoek) voor het (groter) MKB. 

Wij zijn actief in de wereld van internationale fusies en overnames en werken onder andere in opdracht van Private Equity Fondsen, Corporate Finance huizen, banken en rechtstreeks voor bedrijven die op overnamepad zijn of (een onderdeel van hun bedrijf) willen verkopen. 

Tijdens een due diligence opdracht voeren wij bijvoorbeeld in opdracht van de koper een buy-side due diligence uit. In een korte tijd maken we diepgaande analyses op de aangeleverde financiële informatie, maar we gaan in de meeste gevallen ook langs op locatie en met de ondernemers in gesprek. We geven open en eerlijk inzicht zodat onze opdrachtgevers betere beslissingen kunnen maken. Natuurlijk moeten we soms ook ‘numbers crunchen’, maar wij maken steeds vaker gebruik van data-analyse tools zoals Tableau. Op die manier kunnen we sneller en scherper inzicht krijgen in de belangrijkste deal drivers en/of value drivers. 

We werken voor allerlei branches zoals maakindustrie, retail, logistiek, renewables, zorg, agri, handel, ICT en financial services. Je maakt dus kennis met veel sectoren en je mag in de keukens kijken van veel prachtige (familie) bedrijven. Zo hebben we bijvoorbeeld in opdracht van RTL Ventures het due diligence uitgevoerd op Travelbags, waar zij een belang in hebben verkregen.

Interesse?

Heb je interesse in de wereld van fusies en overnames en zoek je een dynamische werkomgeving? Als je bestand bent tegen de onstuimigheid van een jonge organisatie en flexibel kan zijn in de dynamiek van ons werkveld, dan gaan we graag met je in gesprek! We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s met minimaal een afgeronde Bachelor of Master opleiding in de richting van Finance, Accountancy of Bedrijfseconomie. Vanzelfsprekend ben je analyisch sterk en heb je goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Flexibiliteit vragen we van jou, maar mag je ook van ons verwachten. Ook in jouw arbeidsvoorwaarden. We bieden je daarnaast een steile leercurve en geven je graag veel verantwoordelijkheid waardoor je je snel kan ontwikkelen. Heb je meer wensen, dan gaan we die graag  bespreken, maar houd er rekening mee dat wij die dan ook hebben????!

Meer informatie

Neem een kijkje bij onze vacatures of bezoek onze website of LinkedIn pagina voor meer informatie. Uiteraard kun je ook altijd telefonisch contact opnemen met Jos Raben +31 (0) 6 51 24 89 82 of met Ralph Hoogerhuis: +31 (0) 6 51 53 06 00.

 

 

Back to top
Cancel