YES Corporate Finance

Website
https://yescf.nl/
Sector
Corporate Finance, M&A
Required language
Dutch

About YES Corporate Finance

Wie zijn wij?

YES Corporate Finance is een succesvol, onafhankelijk advieskantoor op het gebied van fusies & overnames, groeifinanciering en CFO-as-a-Service advisering, gevestigd in Utrecht. Wij adviseren en begeleiden niet alleen bij het kopen en verkopen van bedrijven, ook voor een gewenste (groei)financiering of kapitaalversterking hebben wij een passend advies. Wij raken enthousiast van werken met kleine tot middelgrote bedrijven (ca. 25-1000 FTE).

Waarom klanten kiezen voor ons

  • Een gedegen aanpak en een no-nonsense mentaliteit
  • Onafhankelijk advies
  • Korte lijnen: een van de partners is het directe aanspreekpunt bij een project van begin tot eind
  • Ownership: wij voelen ons mede-eigenaar van het vraagstuk van de klant
  • Gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring in het aantrekken van groeikapitaal en advisering bij bedrijfsaankopen en -verkopen
  • Lid van AICA: een wereldwijd corporate finance netwerk met 68 kantoren in 39 landen. Meer info: https://yescf.nl/netwerk/
  • Samenwerking met ABN AMRO Bank bij overnames in het MKB-segment

Het team

Ons kantoor bestaat nu uit 2 managing partners, 4 partners, 3 analisten, en doorgaans 1 à 2 stagiair(e)s. De gemiddelde leeftijd is 38 jaar en wij beschouwen onszelf als een fris kantoor met een ontspannen bedrijfscultuur in een professionele setting.

De partners hebben jarenlange ervaring met Investment Banking, Corporate Finance, Corporate Banking en Private Equity. Zij hebben gewerkt aan talrijke transacties en een uitgebreid netwerk opgebouwd in het bedrijfsleven en de financiële sector.

Meer informatie

YES Corporate Finance is doorlopend op zoek naar universitair toptalent voor ondersteuning bij de uitvoering van onze transacties. Kijk op https://werkenbij.yescf.nl/ of neem contact op met:

Arjan Boonekamp
06-81271573
boonekamp@yescf.nl

Back to top
Cancel