YES Corporate Finance

Website
https://yescf.nl/
Sector
Corporate Finance, Private Equity, M&A, Financial Services
Required language
Dutch

About YES Corporate Finance

Over YES Corporate Finance

YES Corporate Finance, opgericht in 2016, is een succesvol, onafhankelijk en professioneel advieskantoor op het gebied van fusies & overnames (M&A) en groeikapitaal (debt & private equity). Met een specifieke focus op middelgrote (familie) bedrijven (ca. 25-1000 FTE) en Nederlandse Private Equity bedrijven, wijst YES Corporate Finance de weg voor DGA’s en mkb+ ondernemers door hen te helpen de juiste deuren te openen. Met een team van 12 professionals en een focus op MKB/MKB+, realiseert YES Corporate Finance transacties van tussen de € 5-100 mln.

Naast Rotterdam, houdt YES CF ook kantoor in Amsterdam, en zijn wij aangesloten bij een internationaal corporate finance netwerk, AICA, dat zich uitstrekt over meer dan 40 landen en 60 kantoren wereldwijd. Daarnaast is YES Corporate Finance een exclusieve samenwerkingspartner van ABN AMRO Bank in het MKB(+) segment.

YES Corporate Finance heeft een duidelijke visie en aanpak, waarbij eerlijkheid en het daadwerkelijk kunnen helpen van de klant centraal staan. Het bedrijf zegt niet alleen 'YES' bij het sluiten van een deal, maar ook bij het aangaan van langdurige samenwerkingen. Als ervaren overname- en financieringsspecialisten kunnen wij ons heel goed verplaatsen in de situatie van de klant. Dat maakt dat wij met creatieve oplossingen en doorzettingsvermogen samen met de ondernemer succesvolle transacties weten te realiseren.

Wil jij ook een stap maken naar een allround Corporate Finance omgeving binnen een snel groeiende organisatie gericht op het MKB?

Meer info: https://yescf.nl/werken-bij-yes-corporate-finance/

 

Back to top
Cancel