Vacancy | Junior Professional Particulier Bankieren | Rotterdam

Company
Welten
Type
Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Banking
Required language
Dutch
Website
http://www.welten.eu/

Description

Je hebt al enkele jaren werkervaring in de financiële dienstverlening. Tijd om je carrière een nieuwe impuls te geven! Welten zoekt bancair financieel professionals met 1 tot 3 jaar werkervaring die op zoek zijn naar afwisselende opdrachten en de ambitie hebben om door te groeien in hun vak!

  • Financiële opleidingen volgen
  • Aan de slag bij grote financiële merken
  • Regie over je carrière en ontwikkeling

Over deze rol

Als junior bancair ga je aan de slag bij onze relaties in het bankwezen. Je kunt ingezet worden in heel Nederland en in verschillende functies, zoals adviseur retail particulieren, junior relatiebeheerder, assistent hypotheekadviseur of hypotheekacceptant. Een opdracht duurt gemiddeld drie tot zes maanden. Veel junior professionals groeien bij Welten in enkele jaren door naar functies als financieel adviseur, relatiebeheerder, kredietspecialist of teamleider.

Jouw ontwikkeling op één

Bij Welten staat jouw ontwikkeling op één. Onze opdrachtgevers zijn allemaal topmerken in de financiële dienstverlening. Opdrachten worden toegesneden op jouw ambities, je doet ervaring op en bouwt aan je netwerk. Ondertussen doorloop je een persoonlijk ontwikkeltraject binnen ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans.

Jouw ambities en kwaliteiten zijn het uitgangspunt bij Welten. Samen met je manager kijk je welke opdrachten en opleidingen het beste aansluiten bij jouw doelstellingen. Misschien is het jou al helemaal helder waar je naartoe wilt, misschien wil je de verschillende mogelijkheden juist nog wat verder verkennen. Hoe dan ook, Welten ondersteunt je maximaal om je ambities waar te maken!

Wat kan je van Welten verwachten?

  • Financiële opleidingen volgen bij ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans
  • Afwisselende opdrachten, waardoor je snel ervaring opdoet
  • Een persoonlijk ontwikkelplan waarover jij de baas bent
  • Regelmatig borrels, masterclasses en events
  • Je eigen Leaseauto

Kan ik Junior Professional Particulier Bankieren worden?

Om als Junior Professional Particulier Bankieren in te stromen bij Welten moet je een hbo of wo-opleiding hebben afgerond, een rijbewijs hebben en al in het bezit zijn van Wft Basis. Daarnaast hebben onze Junior Professionals al één tot drie jaar werkervaring op zak als ze beginnen bij Welten. Maar het belangrijkste wat we in je zoeken is een flexibele houding en de ambitie je te ontwikkelen en goed te worden in je vak. Is dat ook jouw uitgangspunt? Dan horen we graag van je! 

Back to top
Cancel