Traineeship | Business Control

Company
Oldenburg Bonsèl
Type
Traineeship
Location
Overig
Sector
Financial Controlling
Website
https://oldenburgbonsel.nl/

Description

Ben je (bijna) WO-afgestudeerd op financieel of bedrijfseconomisch gebied? Ben je op zoek naar een baan, maar ben je nog niet uitgeleerd? Ambieer je een baan als business controller, financial professional of ben jij dé CFO van de toekomst? Dan is het traineeship bij Oldenburg Bonsèl geschikt voor jou!

Wij bieden een 2-jarig traineeship waarbij je je verder kunt ontwikkelen op het gebied van Finance, Risk, Management en AO/IC. Het traineeship biedt je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast doe je bij diverse opdrachten ervaring op in verschillende sectoren waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren supervisor. Bij die supervisor kun je altijd terecht voor vragen over het curriculum, je opdracht en je individuele ontwikkeling. Wij helpen je graag jouw opgedane kennis in praktijk te brengen en ervaring op te doen.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Voor ons gaat een traineeship over jouw totale ontwikkeling. Dat betekent niet alleen het overdragen van kennis, maar ook onderlinge samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en sportieve activiteiten. Dit uit zich in:

  • Een gevarieerd curriculum gericht op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. De colleges worden tweewekelijks gegeven door diverse hoogleraren en professionals uit het bedrijfsleven. Bij ons leer je wat er nodig is om het verschil te maken als top professional.
  • Sport en beweging! Elke collegedag starten wij met sport; dat zorgt voor vitaliteit en is een goede manier om je collega’s beter te leren kennen.
  • Jaarlijkse studiereis naar een bijzondere bestemming.
  • Werkervaring bij verschillende opdrachtgevers. Constant leren betekent ook nieuwe omgevingen ontdekken. Iedere 3 tot 12 maanden wissel jij van opdrachtgever.
  • Ondersteuning en begeleiding. Je krijgt inhoudelijke begeleiding van een ervaren supervisor. Daardoor leer en ontwikkel jij je nog sneller en voer je opdrachten uit op hoog niveau.

Wat wij bieden
Oldenburg Bonsel biedt een 2-jarige arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week. Tot de standaard arbeidsvoorwaarden behoort een marktconform startsalaris met variabele toeslag, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding. Je doet werkervaring op bij verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren, waardoor je jezelf breed kunt ontwikkelen. Onze opdrachtgevers bevinden zich door het gehele land met de nadruk op de Randstad. Wij hebben kantoren in Haarlem en ’s-Hertogenbosch. Daarnaast bieden wij uitstekende doorgroeimogelijkheden als consultant binnen ons bedrijf met daaraan gekoppelde salarisontwikkeling.

Wie ben jij?
Je hebt een (bijna) afgeronde WO-opleiding op het gebied van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy & Control of Health Care Management en je wilt verder specialiseren in Business Control, Finance, Management, Risk of AO/IC. Jij weet als geen ander dat je een stapje harder moet zetten als je topprestaties wilt leveren. Zo ga jij ook door het leven, jij maakt jouw eigen toekomst en investeren in je ontwikkeling hoort daar absoluut bij. Stilstand is achteruitgang, daarom is het ook zo logisch dat jij kiest voor een organisatie waar je meerdere opdrachten vervult.

Voor jou is ambitie en professionaliteit de normaalste zaak van de wereld. Je begrijpt dat financials met complexe en gevoelige informatie werken, daarom zijn integriteit en loyaliteit woorden die goed bij jou passen. Als er iets moet veranderen ben jij de eerste om daar iets aan te doen. Je neemt initiatief en stopt je tijd het liefst in mensen die zelf de regie en verantwoordelijkheid nemen over hun leven.

Herken jij jezelf hierin? Klik dan snel op de onderstaande link om te solliciteren of neem contact op met Maaike Agema, +31 6 113 792 49.

https://oldenburgbonsel.nl/werken-bij/vacatures/young-professional

Back to top
Cancel