Agium | Traineeship | Finance

Company
Agium
Type
Traineeship
Location
Overig
Sector
Financial Controlling
Required language
Dutch
Website
https://www.agium.nl/

Description

Finance Trainee

Het heeft toch wel iets spannends, het volgende hoofdstuk zo na het afstuderen. Wat wil je precies? Wat wil je niet? In welke omgeving zou je wel of totaal niet kunnen aarden? 

Tijdens het Finance Traineeship leer je in de praktijk je Finance & Control kennis toe te passen, maar ook aan te vullen met specifieke kennisdomeinen die van belang zijn als Finance Professional. Zie jij jezelf dit het eerste jaar doen?

Zo maak jij het verschil

Als Finance Trainee – wij zeggen liever Young Agium Professional – stroom je in zeer gewaardeerde Finance Traineeship. Dit doe je in een kennisrijke omgeving met korte lijnen, waarin we allen toegankelijk zijn naar elkaar, met gezamenlijke activiteiten, maar zeer zeker ook vakinhoudelijke trainingen.

Vanuit Agium hebben we een trainingsprogramma ontwikkeld met diverse trainingen als Prince 2, Scrum, Excel, Controlling, persoonlijke vaardigheden, maar bijvoorbeeld ook de Yellow Lean Belt training. Gezien de huidige ontwikkelingen in ons vakgebied zul je nog efficiënter te werk kunnen gaan en verspillingen uit de weg helpen. Hebben we je aandacht?

Wat je tijdens de trainingen leert, kun je direct in de praktijk toepassen. De opdrachtgevers zullen dit erg waarderen. De TU Delft, BMW, Nationale Nederlanden, ING, Aon en Mediq zijn hier een aantal voorbeelden van. Je opdrachtgevers bevinden zich ook in en rondom de Randstad. Thijs Wanders kan je hier meer over vertellen, we vertellen je zo hoe je hem kunt bereiken.

We horen je al denken – zo net na je afstuderen of aan het eind van je studie bedrijfseconomie, bedrijfskunde of accountancy – dat je weer de boeken in moet, maar het zit anders. In deze Finance Traineeship staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Dus daar waar je normaliter in je leaseauto naar je opdrachtgever rijdt, verwachten we je eens in de drie weken de route te wijzigen naar ons prachtige hoofdkantoor in Delft, voor een gezellig, maar vooral leerzame studiedag verzorgd door een ervaringsdeskundige.

Je kunt je lunch overigens thuislaten, daar zorgen wij voor. Als Young Finance Professional zul je jezelf vakinhoudelijk gaan verdiepen en je reeds opgedane kennis en vaardigheden verder ontwikkelen, in combinatie met de projecten bij diverse opdrachtgevers. Een belangrijke bron van kennis, is immers ervaring. Ook krijg je in deze Finance Traineeship een persoonlijke mentor, een Ambitie Manager. Onze Ambitie Managers, Stephan en Linda, zullen je – laten we zeggen – zes keer per jaar spreken omtrent je ontwikkeling en daar waar je je specifieke hulp wenst. 

Even weer terug naar jou, het uiteindelijke doel van dit programma is om je binnen één jaar klaar te stomen als een breed inzetbare finance professional. Als het aan ons ligt ben je na dat jaar doorgegroeid naar een volwaardig Junior Finance Professional, toch?

Zo maken wij het verschil

 • Een goede pensioenregeling en leaseauto regeling, inclusief tankpas.
 • Een salaris tussen €28.512,- en €32.400,- bruto per jaar, inclusief vakantiegeld.
 • Extra arbeidsurentoeslag dat kan oplopen tussen de 10-12% per maandsalaris.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid om in meerdere keukens te kijken van onze prachtige opdrachtgevers.
 • Opleidingsbudget en loopbaanbegeleiding om jouw groeimogelijkheden in kaart te brengen.
 • Ons nieuwe Innovatie Lab voor relevante opleidingen en/of cursussen.
 • Bonusregeling die kan oplopen tot een bruto maandsalaris, eens per jaar uitgekeerd.
 • Laptop en telefoon.

Zo ben jij

 • Een afgeronde hbo- en wo opleiding richting Finance, Economie of Bedrijfskunde. Indien je in de afrondende periode van je opleiding zit, lees dan ook nog even verder.
 • Flexibele instelling, qua reistijd en werkuren.
 • Je weet raad met Microsoft Office en het zou een plus zijn indien je ervaring hebt met financiële softwaresystemen.
 • Een leergierige instelling met communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen.

Dit doen we samen

Onze ervaren professionals staan jou bij tijdens jouw Finance Traineeship. Ze maken jou wegwijs in onze organisatie en begeleiden jou intensief tijdens de praktijkperiode. Heb je vragen of twijfel je over te maken keuzes voor jouw loopbaan? Deze collega’s denken graag met jou mee en geven je persoonlijke feedback waar je mee verder kunt.

Jouw coach begeleidt je bij de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld omgaan met wisselende praktijksituaties, je positie innemen bij de klant, presentatie- en communicatieve vaardigheden. Daarbij zul je ook buiten je comfortzone moeten treden, omdat daar pas groei plaatsvindt. Natuurlijk begeleiden wij jou hierin. Vanuit Agium stimuleren en faciliteren graag jouw persoonlijke ontwikkeling!

Wanneer zie jij jezelf starten?

Back to top
Cancel