Meeloopstage | Debt Advisory - Transaction Services | Amsterdam

Company
EY
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Corporate Finance, Financial Services, M&A, Quantitative Finance
Required language
Dutch
Commences at
18 February 2020
Finishes at
18 December 2020
Website
http://www.ey.com/nl/nl/home

Description

Meeloopstage Debt Advisory - Transaction Services

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van Transactions, (Tech) Consultancy, Assurance en Tax. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

EY Transaction Advisory Services (TAS) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het financieren, kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband zodat je klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. Als transactions-specialist werk je binnen diverse functionele gebieden, sectoren en regio’s.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Debt Advisory is een groeiend specialisme bij EY Transaction Advisory Services. Hier adviseren we klanten over de juiste financiering. We worden betrokken bij buy-outs, fusies, overnames of bij herfinancieringen. Als onafhankelijk adviseur helpen wij onze klanten om de financiering te structureren en te arrangeren bij een transactie; We bepalen de financieringsbehoefte, vaak met een financieel model, en presenteren deze vervolgens aan banken of andere instituten. Uiteindelijk onderhandelen we voor onze klant de meest optimale financiering.

 • Als stagiair(e) wordt je direct vanaf de eerste dag meegenomen in het werkveld van Debt Advisory en zal je verschillende projectteams in de dagelijkse werkzaamheden ondersteunen.
 • Je bent een volwaardig teamlid en krijgt de kans om verschillende deals van dichtbij mee te maken.
 • Je ondersteunt de Debt Advisory afdeling bij het identificeren van financieringsmogelijkheden en modelleren van de kapitaalsstructuur onder verschillende scenario’s.
 • Je houdt je onder andere bezig met het analyseren van bedrijfsinformatie, opstellen van een financieringsmemorandum en analyseren van termsheets en documentatie.
 • We helpen je het maximale uit jezelf te halen door je een mentor toe te wijzen, die je regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt.
 •  

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Je bevindt je in de laatste fase, of bent zojuist afgestudeerd, van je WO studie in Finance, Financial Management, Economie, Econometrie of een andere aanverwante financieel-economische richting, dan wel een juridische studie.
 • Naast je studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten.
 • Je hebt sterke en aantoonbare affiniteit met Corporate Finance, fusies en overnames en de financiële wereld in brede zin.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent ervaren met Microsoft Office in het algemeen en in het bijzonder met Microsoft Excel en Microsoft Powerpoint.
 •  

Wat we je bieden – een inspirerende werkomgeving

We bieden je een stimulerende werkplek en een divers pakket aan werkzaamheden. Zo krijg je een kijkje in onze keuken en maak je kennis met onze professionele, maar informele cultuur. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:

 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sociale activiteiten die op kantoor worden georganiseerd, zoals: Young EY, vrijdagmiddagborrels, sportevenementen en stagiaire uitjes.
 • De mogelijkheid voor snelle professionele en persoonlijke ontwikkeling; maak een optimale carrière start welke bestaat uit verantwoordelijkheden, het leren van ervaren collega's, een uitgebreid netwerk en het volgen van verschillende workshops.
 • Bij EY heeft elk individu met zijn/haar visie en mening een unieke bijdrage. Dus ook jij! Onze cultuur is open waarin aandacht voor diversiteit beleidsmatig is verankerd.
 •  

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Imke Smulders (Recruiter) via +31(0)6 2125 1226 of via email imke.smulders@nl.ey.com.

Solliciteer nu via: https://nlcareers.ey.com/nl/studenten/vacature/meeloopstage-debt-advisory-transaction-services-813627/

Back to top
Cancel