Traineeship | Digital Assurance | Amsterdam

Company
PwC
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Accountancy, Financial Controlling, IT
Required language
Dutch, English
Commences at
07 September 2020
Finishes at
31 August 2022
Website
www.pwc.nl

Description


Wil jij je accountancy-carrière een boost geven en vind jij het tegelijkertijd leuk om met digitalisering en innovatie bezig te zijn? En wil jij ontdekken welk klantenpakket het beste bij je past en elke dag uitgedaagd en begeleid worden door enthousiaste collega’s? Dan is het Digital Assurance Traineeship echt iets voor jou!

 

Het Digital Assurance Traineeship is een uniek en intensief tweejarig traineeship gericht op innovatie en digitale transformatie in onze Assurance werkzaamheden. Je start direct in de Assurance praktijk en doet ervaring op in het creëren van vertrouwen in deze nieuwe digitale wereld. Binnen de Assurance Academy Digital Track help je klanten met het leveren van vertrouwen op verschillende gebieden, waaronder digitale) financiële informatie en geautomatiseerde interne controlesystemen. Dit kan in verschillende sectoren dus je werkt bijvoorbeeld bij startups, internationale bedrijven maar ook in de financiële sector.

Hoe ziet jouw werk eruit?

Je begint in hét digitale track in the Associate Academy van PwC: Digital Assurance Traineeship. Een tweejarig programma waar jouw vakinhoudelijke- en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. In de Digital Assurance Academy krijg je de ruimte om ervaring op te doen in verschillende sectoren en neem je een kijkje in de keuken bij klanten, waar je samen met je team op een opdracht zit. Hierbij ben je constant in gesprek met je team en de klant, leer je bedrijfsprocessen en systemen kennen, toets je de interne beheersing en voer de jaareinde controle uit. Bovendien krijg je een coach toegewezen en samen met je jaarlaag volg je interne trainingen zoals soft skill workshops en neem je deel aan innovatie- en kennisbijeenkomsten. Daarnaast deel je jouw dagelijkse ervaringen met de andere associates. Vind jij het leuk om jouw kennis en ervaringen te delen aan nieuwe trainees? Aan het eind van het Digital Assurance Traineeship ben jij klaar om hen te coachen!

 

Wat bieden we?


Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt en wij bieden je de kansen. Zo creëer je voor jezelf uitdagend werk dat ertoe doet. Je krijgt hierbij intensieve begeleiding en toegang tot een wereldwijd netwerk van klanten en collega’s. We waarderen je om wie je bent én om wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving. Natuurlijk kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en een flexibel werken en leven. Zo bieden we een intensief trainingsprogramma aan met 20 trainingsdagen per jaar. Daarnaast bieden we Activity Based Working om jou te ondersteunen met flexibel werken bij de klant, thuis of op kantoor. Verder bieden wij jou:

  • - Een post-master RA opleiding die door PwC wordt betaald;
  • - Mogelijkheden om opleiding en werk in het buitenland te volgen; 
    • - Voorafgaand aan Covid-19 hadden wij informele activiteiten waaronder sociale teamevents, zoals een kerstgala en een skiweekend; 
  • - Een aantrekkelijk startsalaris, bonus en overwerkregelingen; 30 vakantiedagen, keuze uit leaseauto, laptop en iPhone.

 

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar nieuwe collega's die een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij en een sterkte affiniteit hebben met digitalisering. Je bent innovatief en wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in digitale technologie. Bovendien ben je een ambitieuze teamspeler die graag kwaliteitswerk levert op het gebied van Audit in een Digital Assurance-omgeving. Verder: 

  • - Je wilt jouw professionele ontwikkeling graag voortzetten. Je wilt groeien, impact maken en het beste uit jezelf en je collega's halen; 
  • - Je wilt een Post-Master tot RA of andere accountancy certificering volgen; 
  • - Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. 

 

Solliciteer nu! 

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel? Solliciteer dan meteen! Het traineeship start op 7 september.

Wij ontvangen wij graag de volgende documenten:

-          CV;

-          Motivatiebrief.


Heb je vragen over dit traineeship? Bel (06-22827346) of mail (norbert.broekman@pwc.com) me gerust.

Back to top
Cancel