Work Student | Junior Assistent Accountant | Rotterdam

Company
HLB Nederland
Type
Work Student
Location
Rotterdam
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Als Junior Assistent Accountant in het Audit-team mag je meteen mee naar klanten. Dat zijn lokale, regionale en soms zelfs internationale klanten. Van kleine winkeliers tot non-profit organisaties tot grote logistieke bedrijven, en alles daartussen. Onder begeleiding van een ervaren collega voer je beoordeling- en controlewerkzaamheden uit. Zo kun je het meest leren én meteen iets betekenen voor ondernemers en familiebedrijven.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag wordt uitgedaagd. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is samen-werken. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het internationale netwerk van experts. Vanzelfsprekend ga jij net als wij voor kwaliteit. Samen werken wij aan morgen.

Wat we verder bieden 

  • 30 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband. 
  • Informele sfeer waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor ontspanning.
  • Hoogste kwaliteit en deskundigheid
  • Doorgroeimogelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen 


 

Over jou…

  • Afgeronde HBO/WO opleiding óf in de afrondende fase ;
  • Nauwkeurig en kwaliteitsgericht
  • Je werkt graag in een team en bent communicatief vaardig
  • Ambitieus en altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving.
Back to top
Cancel