Vacancy | Assistent Accountant audit | Waalwijk

Company
HLB Nederland
Type
Vacancy
Location
Overig
Sector
Accountancy, Financial Controlling, IT
Required language
Dutch

Description

Je bent op zoek naar een uitdagende start van 2021! Jouw werk heeft enorme impact op bedrijven en jij pakt automatisch die adviseursrol op. Je wilt een goede balans tussen werk en privé en vindt het belangrijk dat het klikt met je collega's. Dat vinden wij bij HLB Van Daal ook. Graag zouden we jou ontmoeten!
 

Bij HLB, de twaalfde advies- en accountantsorganisatie ter wereld, staan vertrouwen, zelfstandigheid en een hechte klantrelatie centraal. In de functie van Gevorderd Assistent Accountant schakel je constant tussen verschillende rollen: vaktechnisch verantwoordelijke, collega, leidinggevende en coach. Daarnaast ben je sparringpartner voor grote MKB-klanten uit uiteenlopende branches zoals bijvoorbeeld de bouw en installatietechniek, IT-dienstverlening en automotive. Je zorgt dat zij met raad en daad worden bijgestaan bij uiteenlopende vraagstukken. Dat betekent dat je breed georiënteerd bent. Je geeft jouw klanten actief inzicht in hun bedrijfsvoering en bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dossiers.

Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van de controlepraktijk van HLB van Daal. Op welk vlak dit is, dat bepaal je zelf. Denk bijvoorbeeld aan digitale innovatie of business development. Je hebt de vrijheid om dat naar eigen inzicht in te richten en je werkdruk heb je zelf in de hand.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag wordt uitgedaagd. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is ‘samen-werken’. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het (inter) nationale netwerk van experts. Vanzelfsprekend ga jij net als wij voor kwaliteit.

Wat we verder bieden

Flexibele werktijden en 30 vrije dagen
Persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers                                      
Hoogste kwaliteit en deskundigheid                                                          
Begeleiding vanuit ons Management Development Programma om je persoonlijke ambities te realiseren

Over jou    

Je hebt de ambitie om je RA titel behalen.                                                                  
Je hebt 2+ jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor  
Je vindt het leuk om je collega's up to date te houden over wat jij leert en neemt ze daarin mee.         Je bent ambitieus en ondernemend.

 Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Werken@hlb.nl of bel naar 0648057334.

Back to top
Cancel