Internship | Corporate Finance M&A | Amsterdam

Company
Florin Finance
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Corporate Finance, M&A, Financial Services
Required language
Dutch
Commences at
01 February 2021
Finishes at
01 September 2021
Website
http://florinfinance.nl/

Description

Unieke kans om M&A ervaring op te doen bij een snel groeiende onafhankelijke M&A boutique

Wie zijn wij

Florin Finance is een onafhankelijke mid-market M&A boutique, opgericht in 2013. Wij hanteren een hands-on en resultaatgerichte aanpak om onze cliënten te ondersteunen. Wij werken voor aandeelhouders en management teams van beursgenoteerde bedrijven, private ondernemingen en Private Equity investeerders in verschillende sectoren.

Ons huidige team van circa 10 personen heeft een bewezen track record in M&A bij onder andere Andersen, Deloitte, ING, NIBC, PWC, Rabobank en in internationale Corporate M&A. Wij onderhouden contacten met een breed (internationaal) netwerk van specialisten en adviseurs met wie wij op onafhankelijke basis samenwerken.

Florin levert hoge kwaliteit M&A dienstverlening en professionaliteit in een informele setting met korte lijnen.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) draai je volledig mee met de dagelijkse praktijk en werk je nauw samen met al onze teamleden. Je ondersteunt het team bij M&A trajecten voor verschillende type klanten in meerdere sectoren. Vanaf dag één ben je betrokken bij lopende mandaten en het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het opstellen van presentaties en het verzamelen van markt- en bedrijfsinformatie. Je wordt betrokken bij strategische discussies voor zowel Corporate als Private Equity cliënten. Als stagiair(e) krijg je bij Florin persoonlijke begeleiding en alle kansen om zo veel mogelijk praktijkervaring op te doen binnen het M&A vak.

Na een positieve stageperiode behoort een vaste dienstverband tot de mogelijkheden.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven master- of derdejaars bachelor student met een achtergrond in Economie, Bedrijfskunde of anderszins vergelijkbare studierichting.

Je hebt een goed academisch track record eventueel aangevuld met eerdere relevante stages binnen M&A. Daarnaast heb je aangetoond sterke interesse te hebben in de financiële wereld en M&A in het bijzonder.

Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Je hebt oog voor kwaliteit en detail, hebt ‘common sense’ en bent communicatief vaardig in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels.

Je bent een echte teamspeler die in staat is zelfstandig te werken met een onderzoekende instelling.

Daarnaast is je persoonlijkheid van groot belang. Wil jij in ons team passen dan kunnen we jou in ieder geval omschrijven als: initiatiefrijk, proactief, gedreven, flexibel en resultaatgericht.

Wat je verder meebrengt horen we graag tijdens een kennismakingsgesprek!

Contact Heb jij interesse of vragen? Neem dan gerust contact op met Philippe Broos: 

 

06 31950817 | pbroos@florinfinance.nl

Back to top
Cancel