Werkstudent Real Estate

Company
Deloitte
Type
Work Student
Location
Amsterdam
Sector
Financial Services, Real Estate Services
Required language
Dutch
Commences at
14 January 2021
Finishes at
28 March 2021
Website
https://www2.deloitte.com/nl/nl.html

Description

Zit jij in de eindfase van je Master? En wil je adviseren op het gebied van vastgoed en werken in een dynamische omgeving. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Je werkt aan oplossingen voor complexe vraagstukken op het terrein van stedelijke ontwikkeling, vastgoed M&A, economische ontwikkeling, portfolio optimalisatie, vastgoedstrategie en analytics.

Als werkstudent in het Real Estate team zijn je werkzaamheden gevarieerd. Tijdens het sollicitatieproces bekijken we samen met jou op welk gebied we je het beste kunnen inzetten. Binnen elk project variëren je taken en verantwoordelijkheden, wat het werk afwisselend maakt. Binnen elk project variëren je taken en verantwoordelijkheden, wat je werk afwisselend maakt. Omdat een deel van de werkzaamheden financiële analyses betreft, is aantoonbare financiële affiniteit belangrijk. Dit betekent niet dat je werk alleen maar financieel zal zijn, maar financiële skills zijn wel een pré.

Van een werkstudent worden ook andere adviesvaardigheden verwacht, zoals analyseren, rapporteren, presenteren en communiceren.

Je werkveld als Werkstudent Real Estate

Werken bij Deloitte betekent werken bij de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax en Legal. In Nederland kunnen we rekenen op meer dan 5.500 medewerkers verdeeld over 15 kantoren. Wereldwijd heeft Deloitte meer dan 260.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen.

Jouw expertise deel je met de circa 75 collega’s van ons Real Estate team in Amsterdam. Binnen dit team staan innovatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.

Binnen de afdeling Real Estate heerst een informele sfeer. Hierdoor zijn de lijnen kort en wordt ook jij betrokken in de discussie. Het is een jonge afdeling waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, denk mee met de business en buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen, laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent eerder regel dan uitzondering. Naast het harde werken om het beste voor onze klant te realiseren is er ruimte voor leuke gezamenlijke activiteiten zoals borrels, (kerst) diners en skitrips.
 

 

Wat je bij ons kunt verwachten 

- Meewerken met onder andere business cases voor gebieds- en vastgoedontwikkelingen, grondbeleid voor gemeenten, optimalisatie van vastgoedportefeuilles, verkoop- en financieringsmemoranda, vastgoedwaarderingen, inzet van RPA’s en BI tools, locatiestrategie en economische impactanalyses;

- Voorbereiden van adviezen, offertes en klantenpresentaties;

 • - Analyseren van marktgegevens en opstellen financiële analyses en modellen
 • - Werken voor en met een brede groep van opdrachtgevers.

 

Wat bieden wij

 • - een competitief studentensalaris;
 • - maximale flexibiliteit om werk en studie te combineren (kies uit hoeveel dagen u werkt en welke dagen);
 • - mooie doorgroeimogelijkheden na je werkstudentschap;
 • - verschillende trainingen om je zelf te ontwikkelen;
 • - een steile leercurve in een dynamische werkomgeving en een divers klantenbestand;
 • - de mogelijkheid om je persoonlijke netwerk uit te breiden over de vele servicegebieden van Deloitte;
 • - een Deloitte-laptop;

 

Vereisten

 • - Je zit in de afrondende fase van je Master in de richting van (Real Estate) Finance, Economie, Bedrijfskunde met duidelijk aantoonbare affiniteit met vastgoedvraagstukken of een andere financiële of vastgoed gerelateerde WO studie;
 • - Je bent circa 6-9 maanden beschikbaar;
 • - Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • - Een gedreven en proactieve teamspeler, die naast zijn/haar studie nevenactiviteiten ontplooit bij de universiteit, studie-, studenten-, vrijwilligers-, culture- of sportvereniging;
 • - Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, met oog voor kwaliteit;
 • - Goede communicatieve eigenschappen, sensitief en een scherp waarnemingsvermogen;
 • - Groot verantwoordelijkheidsgevoel, zelfkritisch, staat open om te leren;
 • - Sterk conceptueel denkniveau, in staat dit te vertalen naar concrete oplossingen;
 • - Ambitieus, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk

 

Word onderdeel van ons team!

Heb je vragen, neem dan contact op met onze campus Recruiter Mariella Hummel via +31 6 31 13 31 10 of via email mahummel@deloitte.nl 

Of solliciteer nu via https://werkenbijdeloitte.nl/vacatures/werkstudent-real-estate-e316871

 

Back to top
Cancel