Analist (stage)

Company
Maasdael Corporate Finance
Type
Work Student
Location
Rotterdam
Sector
Corporate Finance
Required language
Dutch
Commences at
01 July 2021
Website
https://www.maasdael.nl/

Description

Omschrijving stage

Je wordt werkzaam als Analist. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het analyseren en verwerken (vnl. in MS Excel, MS PowerPoint) van cijfers en informatie t.b.v. de klantprojecten van onze adviseurs. En daarnaast zullen er diverse andere ad hoc werkzaamheden zijn tevens ter ondersteuning van de Adviseurs.

 

Functie eisen

Je bent analytisch en communicatief sterk, hebt een flexibele houding en een proactieve instelling en je beschikt over een prettige persoonlijkheid en "Rotterdamse hands on mentaliteit". Tevens beheers je MS Excel en MS PowerPoint en ben je vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift.

 

Arbeidsvoorwaarden

Maasdael biedt een zeer interessante en vooral leerzame stageplaats met directe en ook zelfstandige betrokkenheid bij alle projecten waar aan meegewerkt wordt. De stagiair werkt nauw samen met onze Adviseurs en krijgt van hen de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een vergoeding gebaseerd op het minimumloon.

 

Interesse?

Interesse in deze functie? Stuur dan per mail je motivatie + CV naar Erik van ‘t Hoog via erik.hoog@maasdael.nl. Laat ook even weten per wanneer je beschikbaar bent en voor hoeveel dagen per week!

 

SOLLICITEREN


 

Back to top
Cancel