M&A Consultant (Rotterdam)

Company
IRIS Corporate Finance
Type
Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Corporate Finance, M&A
Required language
Dutch
Commences at
22 July 2021
Finishes at
22 January 2025
Website
www.iriscf.nl

Description

IRIS Corporate Finance groeit en zoekt nieuwe collega’s

Wil jij in een ervaren team ondernemers bijstaan in het succesvol verkopen en kopen van ondernemingen? Combineer jij analytisch denkvermogen met lef en creativiteit en wil jij je specialiseren in bedrijfsovernames? Beschik jij over economische en financiële kennis en wil je de komende jaren een steile leercurve doormaken in een specialistisch en gemotiveerd team? Dan maken wij graag kennis met jou.

 

Groei mee met ons kantoor in Rotterdam

IRIS Corporate Finance is 11 jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de mid-market M&A (dealwaarde €5M-€70M). Wij zijn een gespecialiseerde M&A boutique die vanuit vestigingen in Rotterdam en Eindhoven transacties in diverse sectoren in binnen- en buitenland begeleiden. Vanwege onze groeien praktijk zijn wij opzoek naar gemotiveerde starters om ons team te versterken!

 

Herken jij jezelf in de onderstaande eigenschappen?

0 tot 3 jaar relevante werkervaring in M&A of Corporate Finance

Een afgeronde WO-opleiding met een Economische/Financiële richting

Sterke communicatieve en sociale vaardigheden

Een proactieve en flexibele instelling

Uitstekende kennis van Excel 

Affiniteit met ondernemers

Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Wat bieden wij jou?

Bij IRIS CF word je vanaf dag één volwaardig betrokken bij projecten, waarbij je samenwerkt met één of twee andere collega’s. Hierin draai je direct mee op inhoudelijk vlak, maar ook in de communicatie met externe partijen zoals cliënten, banken, adviseurs en private equity partijen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het opstellen van verkoop- en financieringsmemoranda, analyseren van de markt en uitvoeren van waardebepalingen. 

De kleinschaligheid en professionaliteit van de organisatie zorgen voor een steile leercurve. 

Je krijgt veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. IRIS CF investeert vol in het kennis- en vaardigheidsniveau van haar personeel in zowel hard als soft skills. Daarnaast betekent onze sterke groei in de markt dat we medewerkers graag betrekken bij stappen die we ondernemen.

“Ons team kenmerkt zich door een informele setting en een sterke onderlinge betrokkenheid waarbij hard werken wordt afgewisseld met de nodige ontspanning” – Sander van Dam (Consultant - IRIS CF)

 

Interesse?

Sluit jouw profiel aan bij de bovengenoemde punten en heb je concrete interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en een motivatiebrief op naar mirjam.anderson@iriscf.nl

Bij een juiste fit nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Back to top
Cancel