Scriptiestage (bachelor of master)

Company
BDO
Type
Thesis Internship
Location
Rotterdam,Den Haag
Sector
Accountancy, Financial Controlling
Required language
Dutch
Website
https://www.bdo.nl

Description

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een scriptiestage geheel aangepast op jouw interesse en beschikbaarheid? Wil jij naast het schrijven van je scriptie de mogelijkheid om mee te werken binnen onze auditpraktijk? En wil jij je scriptie schrijven onder begeleiding van een ervaren (assistent) accountant? Dan is een scriptiestage bij BDO echt iets voor jou! 

Binnen BDO hechten wij veel waarde aan individuele aandacht en ontwikkeling en vinden we een persoonlijke sfeer erg belangrijk. Als scriptant krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met BDO, de werkzaamheden die wij voor onze klanten doen en zorgen wij voor goede begeleiding bij het schrijven van je scriptie. 

Dit zijn je werkzaamheden 

 • Je bent tijdens je stageperiode uiteraard voornamelijk bezig met het schrijven van je scriptie;
 • Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken in de praktijk en een beeld te krijgen van de werkzaamheden, onze organisatie en klanten. Onze klantenportefeuille is zeer divers: van internationale ondernemingen tot MKB en van gerenommeerde familiebedrijven tot non-profitorganisaties.

Dit maakt je stage leuk 

 • Jouw stageperiode wordt aangepast aan jouw wensen en voorkeuren. Wij denken graag met je mee in het zoeken naar een geschikt onderzoek dat past bij jouw interesse;
 • Je wordt aan het begin van je stageperiode gekoppeld aan een ervaren collega die jou begeleidt gedurende je stageperiode;
 • Je hebt volop doorgroeimogelijkheden. Na het afronden van je opleiding heb je de mogelijkheid om je carrière bij BDO voort te zetten. In dit geval bieden wij voldoende studiefaciliteiten aan om je (post)master tot registeraccountant, op kosten van BDO, in deeltijd te vervolgen.

Dit ben jij

We zoeken een leergierige scriptant die eigen initiatief niet schuwt. Je past goed bij BDO als je proactief, sociaal en een echte teamspeler bent. Je bent nieuwsgierig en wilt graag meer over het accountancy vak te weten komen. 

 • Je bent bezig met de afrondende fase van een financiële wo-opleiding;
 • Je hebt passie voor financiële cijfers en hebt aantoonbare interesse in accountancy;
 • Je pakt de kans om stage-ervaring op te doen met beide handen aan;
 • Je bent gemotiveerd om van anderen te leren;
 • Je kunt uitstekend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent beschikbaar vanaf februari 2022.

Dit bieden wij

Als je kiest voor een stage bij BDO kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Dit doen we onder andere door: 

 • De BDO Academie die een breed scala biedt aan vaktechnische- en vaardigheidstrainingen.
 • Uitstekende begeleiding door ervaren collega’s.

Je ontvangt van BDO een stagevergoeding, reiskostenvergoeding en een laptop in bruikleen.   

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om je carrière te starten bij BDO? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Nicky Leemreijze (Campus Recruiter). Je kunt Nicky bereiken via Nicky.Leemreijze@bdo.nl06-23084316 of stuur een WhatsAppbericht

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. 

Back to top
Cancel