Business Analyst M&A Transaction Services

Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Banking, Financial Controlling, Financial Services
Required language
Dutch, English
Website
https://deloi.tt/3F5hUZO

Description

What impact will you make?

Als Business Analyst vorm je samen met de consultants en managers het team wat samen werkt aan een project. Je verricht diepgaande analyses van de historische resultaten en balanspositie maar ook van de toekomstverwachtingen (projecties) van het bedrijf. De onderzoekswerkzaamheden richt zich op alle gebieden waarop het Transaction Services team opereert. Zo zal je met name verantwoordelijk zijn voor financiële analyses en modellen, maar ook zal je assisteren bij offertes en klantenpresentaties. Tevens leg je verbanden en denk je verder hoe jouw analyses van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze opdrachtgevers.

This is how:

  • Financiele Due Dillegence (boekenonderzoek) uitvoeren voor de klant;
  • In kaart brengen van de onderliggende winstgevenheid van een bedrijf;
  • Het identificeren van financiele risico's.

What you offer:

Als het gaat om inhoud, dan laat jij je zeker niet omverblazen. Je bent analytische sterk en resultaatgericht. Je hebt oog voor kwaliteit en detail. Jij vindt het leuk om in teamverband vandaag aan M&A deals te werken die morgen op de voorpagina van de krant staan. Verder heb je voor deze vacature Business Analyst Transaction Services:

  • een afgeronde universitaire masteropleiding met een financiële affiniteit;
  • naast je studie je ontplooid op de universiteit, bij een studie-, studenten-, of sportvereniging of in het bedrijfsleven;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

(W)here:

Jouw expertise deel je met zo'n 90 andere collega's in het Financial Due Diligence-team, ook wel Transaction Services genoemd, dat onderdeel is van Deloitte Financial Advisory. Ons team assisteert de klant bij een fusie of overname van een financial due diligence, waarbij diepgaande analyses gedaan worden van de historische financiële prestaties en positie van het bedrijf maar ook van de toekomstverwachtingen (projecties). Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Click here for more information!

Back to top
Cancel