Junior Consultant

Company
Rembrandt Fusies & Overnames
Type
Vacancy
Location
Amsterdam,Rotterdam
Sector
Corporate Finance, M&A
Required language
Dutch
Website
https://www.rembrandt-fo.nl/over-rembrandt/werken-bij-rembrandt/

Description

Rembrandt F&O groeit hard! Daarom zoeken wij voor onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven nieuwe collega's. Talenten die recent zijn afgestudeerd in Finance, Economie & Recht of Bedrijfskunde bieden wij een kick-start voor jouw carrière in M&A. Daarnaast kunnen wij gemotiveerde studenten een gecombineerde afstudeer/meeloopstage aanbieden.

Jouw ontwikkeling

Wij geloven in leren door te doen. Daarom krijg je bij Rembrandt snel veel verantwoordelijkheid. Als Junior Consultant krijg je vanaf het begin een groot aantal (externe) vaardigheidstrainingen, onder andere op het gebied van acquisitie, presenteren en onderhandelen. De eerste 12-18 maanden werk je aan een breed scala aan projecten en word je intensief begeleid op het ontwikkelen van hard en soft skills. Als Junior Consultant ben je betrokken bij ieder facet van het overnameproces en zit jij, vanaf het begin, bij de klant aan tafel.

Je werkt in kleine dealteams van 2-3 personen. Bij ieder project krijg je goede begeleiding van een senior projectleider, zodat je alle fijne kneepjes leert. Uiteraard word je begeleid door een persoonlijke coach. Samen stellen jullie jouw persoonlijke ontwikkelplan op, dat door het jaar heen op verschillende momenten wordt getoetst.

Dit ben jij

Voor deze functie zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die een universitaire master hebben afgerond in Finance, Economie & Recht of Bedrijfskunde met maximaal twee jaar relevante werkervaring. Als Junior Consultant kan je op verschillende momenten instromen, we komen graag het hele jaar door met talenten in contact.

Herken jij jezelf in deze beschrijving?

  • Je communiceert gemakkelijk met klanten en collega’s
  • Pro-actief en durft snel zelf dingen op te pakken
  • Leergierig en open voor feedback
  • Goed cijfermatig inzicht en uitgebreide analyses zijn geen probleem
  • Werkt graag op een no-nonsense manier
  • Verplaatst je moeiteloos in de DGA/ondernemer

Dit mag je van ons verwachten

Jouw professionele, sociale en ondernemende collega’s zijn gewend om continu op zoek te gaan naar vernieuwing in de manier waarop we intern werken en onze diensten aanbieden. We leren van elkaar en investeren ook in elkaars ontwikkeling. Daarnaast bieden wij vanzelfsprekend uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten over werken bij Rembrandt M&A of over deze functie? 

Onze collega’s staan je graag te woord over jouw specifieke vragen of neem eens vrijblijvend contact op met onze HR-manager Pauline Terlouw via 010-4536152 of per e-mail: pauline.terlouw@rma.nl

Solliciteer direct

Back to top
Cancel