Analyst Financial Advisory Services

Company
Forvis Mazars
Type
Vacancy
Location
Amsterdam,Rotterdam
Sector
Consultancy, Corporate Finance, Financial Services
Required language
Dutch
Website
www.werkenbijmazars.nl

Description

Mazars is ook nu op zoek naar talentvolle nieuwe teamleden om ambities waar te maken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Financial Advisory en vind jij het leuk om klanten te adviseren bij due diligence onderzoeken, waarderingsvraagstukken en schadeberekening? Voel je je thuis bij de kernwaarden van Mazars en lijkt het je leuk om in een hecht en dynamisch team te werken, waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat? Dan is deze functie, waarbij je werkzaam zult zijn in de Financial Advisory praktijk op kantoor Rotterdam of Amsterdam interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het Financial Advisory team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Als Analyst Financial Advisory houdt jij je bezig met waarderingen en het uitvoeren van due diligence onderzoeken in het kader van fusies en overnames. Je ondersteunt en adviseert onze cliënten bij dergelijke vraagstukken en werkt in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij je gebruik maakt van je analytisch vermogen en creativiteit. Je werkt in een compact team met korte lijnen waarbij je direct onder de begeleiding van een junior manager of manager zult werken. Je voert diepgaande analyses uit voor de klant. Deze analyses beschrijf je in een duidelijk rapport. Onze opdrachtgevers zijn Nederlandse en buitenlandse ondernemingen. We vragen je in deze functie om ondernemerschap te tonen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei en positionering van onze praktijk. We groeien namelijk behoorlijk en willen deze groei graag continueren.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een team dat diversiteit en respect hoog in het vaandel draagt. Binnen dit team is ruime aandacht voor coaching, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Wij werken hard maar altijd met een goede balans tussen werk en privé. Wij bieden jou de vrijheid en ruimte om jouw eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Je ontdekt snel waar jouw talenten liggen, waardoor jij jouw kennis en ervaring kunt omzetten in kansen. Dat maakt werken bij Mazars inspirerend en uitdagend. Naast een goed salaris hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de Mazars University.

Verder bieden wij:

  • Marktconform salaris;
  • Goede coaching & begeleiding;
  • Goede werk-privébalans;
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
  • Premievrij pensioen.

Wie ben jij?

  • Een afgeronde WO studie, bij voorkeur gericht op Bedrijfskunde, Finance of Bedrijfseconomie;
  • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer;
  • Je bent integer en maatschappelijk betrokken;
  • Professioneel kritische houding en ambitieus;
  • Je haalt energie uit het leveren van praktische adviezen aan een diversiteit van klanten.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Frédérique de Bruijn– Campus Recruiter (T. 088 277 2004) of met het recruitmentteam (T. 088 277 2525).

Solliciteer direct

Back to top
Cancel