Stagiair IBS Asset Management

Company
IBS Capital Allies
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Asset Management, Corporate Finance
Required language
Dutch, English
Website
http://www.ibsca.nl/

Description

Stagiair IBS Asset Management

Heb jij een passie voor beleggen en ben je aan het einde van studie? Mooi! Bij het beleggingsteam van IBS zijn wij continu op zoek naar enthousiaste stagairs.

Functie

Als stagiair ben je voor een periode van drie tot zes maanden volledig onderdeel van het beleggingsteam. We zijn een klein team en werken continu aan het verbeteren van onze beleggingsportefeuilles. Hierin beleggen wij in individuele bedrijven. Als stagiair help je mee door het doen van onderzoek naar diverse individuele bedrijven, sectoren en trends. Het is in overleg mogelijk om je dit te combineren met een afstudeeropdracht.     

Wie zijn wij?

IBS Capital Allies is een financiële dienstverlener. We zijn actief in asset management, fiduciair management, fund management en corporate finance. Met circa 85 professionals en € 4.5 miljard toevertrouwd vermogen bedienen we vermogende particulieren, ondernemers en instellingen. Vanwege de succesvolle combinatie van deze diensten zijn wij een unieke speler in de financiële dienstverlening.

Wie ben jij?

  • Je hebt een passie voor beleggen.
  • Een (bijna) afgeronde universitaire opleiding in een relevante studierichting.
  • Floreert in een omgeving met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
  • Beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en schrift.
  • Bij voorkeur enige ervaring in de vorm van een stage, commissie of al werkzaam in de financiële wereld.

Contact

Interesse? Mail je C.V. en motivatiebrief naar onze HR manager, Marije Bot, marije.bot@ibsca.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op! Dit kan met Edo Scholts, edo.scholts@ibsca.nl  of bel 020 - 514 17 80.

Solliciteer direct

Back to top
Cancel