Investment Team Intern

Company
Quadrum Capital
Type
Internship
Location
Utrecht,Overig
Sector
Private Equity
Required language
Dutch, English
Website
https://www.quadrum-capital.nl/

Description

Introductie

Quadrum Capital is een Nederlandse investeringsmaatschappij gefocust op snelgroeiende ondernemingen met een hoofdvestiging in de Benelux. Quadrum is doorgaand op zoek naar stagiairs met het ondernemende ‘Quadrum DNA’.

Over Quadrum

Quadrum is opgericht in 2012. De afgelopen jaren is Quadrum hard gegroeid, waardoor het team inmiddels uit meer dan 25 mensen bestaat. Quadrum heeft in 2022 twee nieuwe fondsen opgericht: Quadrum Investment Fund IV en een Evergreen fonds. Het vermogen wordt bijeengebracht door 200+ (oud-)ondernemers en ondernemende families die aan Quadrum verbonden zijn. Dit heeft als bijkomend voordeel dat Quadrum een uitgebreid netwerk heeft van (sector)experts en flexibeler kan zijn in het type deals dat ze doet (denk aan: omvang, type sector of transactiestructurering).

Quadrum ondersteunt ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities. Hierbij investeert Quadrum in ondernemingen met een EBITDA van EUR 3+ miljoen en duidelijke strategische mogelijkheden middels organische groei en/of buy-and-build. Quadrum is met name actief in IT, healthcare, packaging, tech en human capital, maar kijkt ook naar ondernemende kansen in andere sectoren.

Wat bieden we?

Een stage is de uitgelezen mogelijkheid om een goed beeld te krijgen bij wat werken in private equity inhoudt. Bij Quadrum ben je als stagiair betrokken bij het investeringsproces én portfoliomanagement. Je werkt mee als volwaardig lid van het investment team en zult de bijbehorende verantwoordelijkheden krijgen. Hierdoor zal je alle aspecten van het werk voorbij zien komen: van bedrijfs- en marktanalyses tot modelleren, presentaties maken, rapporteren, deal sourcing en portfoliomanagement. Je zult werken vanuit onze goedbereikbare locatie in Woerden (tegenover het station).

Jouw profiel

  • Je bent een WO-student die in de eindfase van je studie zit
  • Je hebt affiniteit met finance en/of private equity en ondernemen
  • Je herkent je in het ‘Quadrum DNA’: ondernemend, proactief, sociaal vaardig en nuchter
  • Eerdere (stage-)ervaring binnen PE, VC, (corporate) finance of consultancy is een sterke pré
  • Je bent vaardig met Microsoft Excel en PowerPoint
  • Vloeiend in Nederlands en Engels

Overige informatie

We bepalen de startdatum en duur van je stage graag in overleg. Doorgaans vragen wij stagiairs om een beschikbaarheid van vier tot zes maanden. We zijn doorgaand op zoek naar stagiairs.

Geïnteresseerd?

Indien je geïnteresseerd bent ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie. Je kan hiervoor een email sturen naar Thom Tingen (t.tingen@quadrum-capital.nl).

Back to top
Cancel