Meeloop stage | Audit

Company
EY
Type
Internship
Location
Amsterdam,Rotterdam,Den Haag,Utrecht
Sector
Accountancy
Required language
Dutch, English
Website
http://www.ey.com/nl/nl/home

Description

Tijdens een meeloopstage bij EY draai je als teamlid mee in onze controleteams en krijg je inzicht in het werk van een accountant. Het is mogelijk om op de volgende locaties stage lopen; Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Poeldijk, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle.

De uitdaging - What future are you building towards?

Van kleine bedrijven tot 's werelds bekendste merken, onze klanten rekenen op betrouwbare financiële overzichten. Binnen EY Assurance speel je een belangrijke rol in het creëren van vertrouwen. Je analyseert de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, zodat zij, hun investeerders en hun toezichthouders een duidelijk beeld hebben van hoe ze presteren. Dit is essentieel voor het goed functioneren van de maatschappij en de financiële markten.

Ons team - Do great minds always think alike?

Binnen de afdeling Audit houden wij ons bezig met het leveren van hoogwaardige audits die het algemeen belang dienen en zo het vertrouwen in het bedrijfsleven en kapitaalmarkten bevorderen. Onze auditors gebruiken hun kennis, vaardigheden en ervaring om onafhankelijk, integer en objectief controles van hoge kwaliteit te leveren. Er is geen dag hetzelfde en je ontwikkelt je kennis, competenties en analyses doorlopend. Wij juichen analyse- en innovatiedrang toe om bedrijven te helpen om beter te functioneren. Onze klanten zijn beursgenoteerde bedrijven, multinationals, grote ondernemingen, familiebedrijven, overheden en non-profitinstellingen.

Waar kom je te werken?

Je kunt aan de slag bij één van de twaalf EY kantoren in Nederland; Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Poeldijk, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle.

Wat je gaat doen: How can you make a lasting impact in a rapidly changing world? Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt verschillende audit teams tijdens de interim-periode en/of de jaareindecontrole
 • Je krijgt verantwoordelijkheden op het gebied van procesbeschrijvingen, de jaarrekeningcontrole en de controlestrategie
 • Jouw werkzaamheden variëren van het opstellen van procesbeschrijvingen en het controleren van interne beheersmaatregelen tot het controleren van balansposten op de jaarrekening. Je gaat werken binnen multidisciplinaire teams waarbij je niet alleen naar cijfers kijkt, maar ook naar de bedrijfsprocessen erachter.
 • Je krijgt tijdens jouw stage persoonlijke begeleiding van ervaren collega’s uit de praktijk

Wat wij zoeken: Where do you start if you want to change the world? Wat zoeken wij?

 • Je bent bezig met je bachelor of master.
 • Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting van Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde of je hebt een aantoonbare affiniteit met Accountancy.
 • Je kunt zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.
   

Nu al enthousiast? Solliciteer dan snel!

Wat wij bieden: Is everything that counts being counted?

Het team waarin je terecht komt, de collega’s om je heen en je werkzaamheden dragen bij aan je werkplezier. Maar werken doe je niet voor niets. Daarom bieden wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Flexibel werken, dat vinden we bij EY heel gewoon. Ook bepaal je bij EY jouw eigen loopbaanontwikkeling: met energie, gedrevenheid, inlevingsvermogen en durf staat niets jouw carrière in de weg. Hoe meer je je ontwikkelt, hoe meer mogelijkheden je ontdekt om je carrière te sturen en deze net zo uniek te maken als je zelf bent. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:  

 • Werk aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep klanten
 • Een stagevergoeding van €900bruto per maand op basis van 40 uur per week  
 • Word onderdeel van een top werkgever! 
 • Samenwerken doen we in diversiteit. We werken in een omgeving waarin 'gelijkheid in diversiteit' in ons beleid is verankerd, met als resultaat betere teamresultaten
 • Laptop en smartphone: je hebt recht op een laptop en smartphone met zakelijk abonnement. *Smartphone niet van toepassing op (thesis) interns.

Sollicitatieprocedure: How can you prepare for a long life together?

De sollicitatieprocedure kent drie stappen.
1. Een persoonlijkheidsassessment; waardoor we je graag beter leren kennen
2. Een sollicitatiegesprek met een audit collega en de campus recruiter
3. Een sollicitatiegesprek met een partner of ‘hiring manager’

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening. Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister

Solliciteer direct

Back to top
Cancel