Associate Corporate Finance (Rotterdam)

Company
YES Corporate Finance
Type
Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Corporate Finance, M&A, Private Equity
Required language
Dutch
Commences at
01 February 2024
Website
https://yescf.nl/

Description

Associate Corporate Finance

Als Associate Corporate Finance bij YES Corporate Finance ben je medeverantwoordelijk voor het gehele transactieproces en ben je een belangrijke schakel in het dealteam. Samen met ervaren partners werk je aan de executie van verschillende soorten M&A en financiering (debt & equity) transacties.

Naast het actief meedraaien in deals, coördineer en ondersteun jij de gesprekken met klanten en prospects. Met je persoonlijke, betrokken en professionele werkwijze richt je je op het opbouwen van langdurige relaties, waarbij de focus ligt op het realiseren van optimale resultaten voor de klanten. Vanaf dag één heb je direct veel klantcontact en geef je een belangrijke richting aan de executie van opdrachten. Met zeer afwisselende werkzaamheden en uitdagende klanten is geen enkele transactie hetzelfde, waardoor jij je breed blijft ontwikkelen. In de rol van Associate denk je actief mee over de verdere ontwikkeling en groei van YES Corporate Finance en geef je mede leiding aan het team van analisten en stagiairs. Door de groeifase waarin YES Corporate Finance zich bevindt en met de ambitie om verder uit te breiden in Rotterdam en de markt naar zich toe te trekken, weet jij commerciële kansen te herkennen en daarop in te spelen. Als gevolg van jouw snelle persoonlijke en inhoudelijke groei, weet jij binnen no time deals binnen te halen en deze van begin tot einde te begeleiden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen van cijfermatige analyses en financiële modellen
 • Ondersteunen bij onderhandelingen
 • Het opstellen van transactiedocumenten (Teaser, IM, presentaties)
 • Het uitvoeren van waarderingen en het managen van DD-processen
 • Coördineren en uitvoeren van overige werkzaamheden zoals marketingactiviteiten en bijeenkomsten voor klanten

Over jou

Jij bent een analytische en communicatieve M&A-professional die in zijn kracht komt binnen een ondernemende en gedreven omgeving. Je hebt een passie voor het Corporate Finance vak en voor ondernemers in het MKB+. Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en durf je (gevraagd en ongevraagd) advies te geven. Met jouw zelfstartende, leergierige en ondernemende instelling weet jij telkens weer het beste resultaat te behalen.

Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur in Finance, Bedrijfskunde, Economie of Investments
 • Je hebt 3-6 jaar aantoonbare werkervaring in Corporate Finance of Private Equity
 • Uitstekende advies- en gespreksvaardigheden
 • Je behoudt het overzicht en werkt gestructureerd in een dynamische omgeving
 • Cijfermatig sterk en uitstekende beheersing van Excel en PowerPoint
 • Je bent betrokken, sociaal, een teamplayer en hebt een hoge kwaliteitsstandaard
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse én Engelse taal

Over werken bij YES Corporate Finance?

YES Corporate Finance biedt een prachtige vervolgstap van je carrière met volop groeikansen om je in een professioneel en ambitieus team verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een zeer ervaren maar tegelijk ook jong, sfeervol en hardwerkend team waar een gedegen aanpak en no-nonsense mentaliteit heerst. Met een informele cultuur zijn de lijnen kort, wat maakt dat je op elk moment kan aanhaken bij de partners, die ieder ruim 15 jaar werkervaring hebben in het aantrekken van groeikapitaal en advisering bij bedrijfsovernames.

Binnen de organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en volg je opleidingen op maat, o.a. door deel te nemen aan het Corporate Finance opleidingsprogramma van ABN AMRO Bank. YES Corporate Finance streeft ernaar dat je jouw werk zo kunt inrichten dat er een goede balans ontstaat tussen werk en privé. Het team werkt regelmatig met elkaar op kantoor, maar biedt voldoende flexibiliteit om hybride te kunnen werken. Vanuit het team worden er regelmatig borrels en uitjes geregeld om naast gezelligheid, samen de successen te kunnen vieren.

Solliciteren?

Commences: ASAP

Pas jij in het gewenste profiel en wil jij jezelf snel ontwikkelen binnen een enthousiast en professioneel team met passie voor Corporate Finance? 

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Arjan Boonekamp via 06-8127 1573 (of boonekamp@yescf.nl) 

Back to top
Cancel