Stagiair Transfer Pricing Rotterdam

Company
Baker Tilly
Type
Internship
Location
Amsterdam,Rotterdam,Den Haag,Utrecht
Sector
Accountancy, Consultancy, M&A
Required language
Dutch, English
Website
https://www.bakertilly.nl/nl/

Description

Stagiair Transfer Pricing Rotterdam

Je wilt werkervaring opdoen bij een ambitieuze organisatie binnen accountancy en belastingadvies.

Omschrijving

Wil jij bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland afstuderen? Maar dan wel in een klein team, waar je gezien en gehoord wordt? En de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen? Dan is Baker Tilly jouw match. Dit is een plek waar ruimte is voor jouw ideeën. Waar we successen vieren, met collega’s die écht willen en kiezen voor elkaar in plaats van ieder voor zich. Enthousiast? Trek de stoute schoenen (of sneakers) aan en kom kennis maken!

Jouw baan

Je bent al even bezig met je studie en je wilt graag relevante werkervaring opdoen. Het liefst doe je dat bij een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies. Dan is Baker Tilly voor jou de ideale plek, waar je de kans krijgt om jouw kennis toe te passen in de praktijk!

Als werkstudent bij Transferpricing maak je kennis met een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies. Je leert in de praktijk dat kwaliteit leveren het fundament is van een goede dienstverlening. En die hoge kwaliteit wordt gewaardeerd door onze klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Het voorbereiden van Transfer Pricing documentatie;
  • Het voorbereiden van in- en externe presentaties;
  • Het voorbereiden van verzoeken aan de belastingdienst.

Wanneer je als werkstudent start bij Baker Tilly kan je erop rekenen dat je vanaf dag één opgenomen wordt in ons team van collega's en ben je verzekerd van voldoende begeleiding. Uiteraard kan je bij iedereen terecht met al je vragen (ja, ook bij partners!), maar je krijgt in ieder geval een mentor toegewezen. Deze kijkt samen met jou naar je ontwikkelingen en is je eerste aanspreekpunt. Wil je ook aan de slag als stagiair bij Baker Tilly? Lees hieronder of het bij je past.

Gaat dit over jou?

Vaardigheden die je goed kunt gebruiken voor deze job:

Je bent een echte teamspeler
Jij bent een mensenmens en de schakel tussen collega’s, manager en klant.

Je bent klantgericht
Klant blij, jij blij! Je geniet van klantcontact, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren.

Je wilt alles weten
Jij wilt graag leren en ziet een mooie toekomst voor je. Gelukkig brengt jouw nieuwsgierigheid je ver.

Je bent analytisch
Hoofdzaak of bijzaak? Dat verschil zie jij meteen. Je komt makkelijk tot de kern, signaleert trends en houdt het overzicht.

Je vindt altijd een oplossing                                                                                                                                                                                                          Jij rent niet weg van problemen. Je ziet ze als een uitdaging en vindt voor ieder probleem een oplossing.

Je weet wat je (beter) kunt
Jij wilt jezelf ontwikkelen en staat open voor nieuwe kansen. Bij Baker Tilly zijn die er volop!

Dit breng jij verder mee

  • Je volgt een hbo-opleiding richting fiscale economie, fiscaal recht, Management, Economie en Recht of Bedrijfseconomie.
  • Gelukkig zijn wij allemaal anders. Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een werkgever die inziet dat onze verschillen ons juist sterker maken. Hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie, maar twijfel jij nog of deze voldoende bij je past? Neem dan zeker contact op met een van onze recruiters om je twijfel en vragen samen rustig te bespreken. Wij horen heel graag van je.

Dit krijg je van ons

Jij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende stagevoorwaarden:

  • Een goede vergoeding tot een maximum van €2300 op basis van 40 uur.
  • Flexibele (hybride) werktijden, want het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.

Bevalt het bij Baker Tilly? Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden om bij ons in dienst te blijven!

Heb je nog vragen?

Stel ze aan onze collega. Of kom langs voor een (virtuele) kop koffie!
Contactpersoon: Manouk de Vries
Telefoonnummer: +31 6 257 315 86
E-mailadres: manouk.devries@bakertilly.nl

Back to top
Cancel