EY

Website
http://www.ey.com/nl/nl/home
Sector
Accountancy, Consultancy, M&A
Required language
Dutch, English

About EY

Wat we doen 

Met 261.000 medewerkers wereldwijd zijn we gespecialiseerd in Assurance, Tax, Strategy & Transactions en Consulting. Specialiteiten die steeds belangrijker worden. Zo is betrouwbare financiële informatie van onschatbare betekenis voor ondernemers, managers en toezichthouders. Meer en meer onder-nemingen willen weten hoe hun zakelijke strategie in een complexe wereld zich verhoudt tot de hoeveelheid belasting die ze betalen. Adviseurs van EY bereiden het bedrijfsleven voor op de wereld van morgen met even grote als noodzakelijke verander-trajecten. Bijna altijd speelt technologie daarbij een belangrijke rol. Weer anderen helpen onze opdrachtgevers bij complexe strategische beslissingen over hun kapitaal. En bij Financial Services bieden we al deze expertise geïntegreerd aan internationale businessleaders aan.

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. We kijken altijd verder dan de cijfers en de resultaten alleen. Onze international purpose is namelijk: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld.

Highest performing teams 

Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid. Bovendien werk je in een team met leuke, betrokken collega’s. Binnen EY geloven we dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. Om die teams te kunnen samenstellen, hebben we mensen nodig die flexibel kunnen denken en zich gemakkelijk kunnen aanpassen. Mensen met verschillende achtergronden, talenten én voor opleidingen. Natuurlijk zoeken we accountants, fiscalisten, economen en bedrijfskundigen. Maar ook bijvoorbeeld econometristen en technici zijn welkom. We koesteren de verschillen. Juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar aanvullen en versterken. Binnen je team heb je toegang tot de support en expertise van collega’s over de hele wereld in meer dan 150 landen. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb jij volop mogelijkheden je loopbaan mondiaal vorm te geven.

Past dit bij jou? 

Wil jij met ons meebouwen? Denk je dat je in staat bent een bijdrage te leveren aan onze ambities? We zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling, een rechte rug en een focus op kwaliteit hebben. Mensen die niet bang zijn om véél van zichzelf in hun werk te stoppen. Nieuwsgierig geworden? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kiki van Hattem (Kyra.van.Hattem@nl.ey.com). Of neem een kijkje op http://werkenbijey.nl

Back to top
Cancel