EY

Website
http://www.ey.com/nl/nl/home
Sector
Accountancy, Consultancy, M&A
Required language
Dutch, English

About EY

Een wereld aan mogelijkheden voor mensen die zichzelf blijven
Jezelf zijn. Uiteindelijk is dát de belangrijkste voorwaarde voor succes binnen de internationale wereld van EY. Logisch ook, want onze opdrachtgevers willen vooral samenwerken met mensen die staan voor wat ze adviseren. Met echte persoonlijkheden. Mensen met karakter. Mensen zoals jij, die weten wat ze kunnen en waar ze naartoe willen.

Bij EY koesteren we jouw unieke kwaliteiten en helpen we je deze verder te ontwikkelen. Met gerichte coaching door ervaren collega's. Training op maat. En werk dat precies aansluit bij je persoonlijkheid. Jouw interesses en capaciteiten staan dus centraal. 'Achieving your potential' noemen we dat. Goed voor jou, goed voor onze klanten.

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. We hebben een internationale structuur op basis van multiculturele en multidisciplinaire teams. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb je volop mogelijkheden je loopbaan mondiaal te vorm te geven.

Internationale teams
EY in Nederland is onderdeel van het cluster EMEIA: Europa, Midden-Oosten, India en Afrika. Binnen je team heb je toegang tot de support en expertise van collega's over de hele wereld. Andersom gaan die steeds meer op jou rekenen naarmate je kennis en ervaring toenemen. Of je nu op een klein regionaal kantoor werkt, in een groot commercieel centrum of in een opkomende markt. Dit betekent overigens niet dat je altijd moet reizen of in het buitenland moet werken. Maar wel dat je de kans hebt alles uit jezelf te halen door samen te werken met enkele van de belangrijkste ondernemingen ter wereld.

Toonaangevend in financiële dienstverlening
Met 141.000 medewerkers is EY toonaangevend in assurance, tax, transactions, advisory en financial services. Specialiteiten die steeds belangrijker worden. Zo is betrouwbare financiële informatie van onschatbare betekenis voor ondernemers, managers en toezichthouders. Meer en meer ondernemingen willen weten hoe hun zakelijke strategie zich verhoudt tot de hoeveelheid belasting die ze betalen. Adviseurs van EY bereiden het bedrijfsleven voor op de wereld van morgen met even grote als noodzakelijke verandertrajecten. Weer anderen helpen onze opdrachtgevers bij complexe strategische beslissingen over hun kapitaal. En in financial services bieden we al deze expertise geïntegreerd aan internationale businessleaders aan.

Jij bent aan zet
Hoe pas jij in die opwindende omgeving? Prima studieprestaties, analytisch denkvermogen en een prettige omgang met mensen is goed: weten wat je wilt, is nog beter. Vertel het ons tijdens een van onze recruitmentevenementen of in een sollicitatiegesprek naar aanleiding van een vacature. Kijk maar eens op www.ey.nl/carriere. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruby Schmelzer (Accountancy), 088 407 9126 of ruby.schmelzer@nl.ey.com of Menno Weerens (Transaction & Advisory Services), 06 29 084 525 of menno.weerens@nl.ey.com.

Back to top
Cancel