Kasparov Finance & BI

Website
https://kasparov-financials.nl/
Sector
Consultancy, Financial Controlling, Financial Services
Required language
Dutch

About Kasparov Finance & BI

Onze visie

Groei is de motor van ieder mens en elke organisatie. Groei in de hoogte, breedte en diepte. Want als professional en als bedrijf wil je vooruit. Finance en BI hebben de potentie om de koers te bepalen en te sturen; onze professionals staan aan het roer. Wij zijn marktleider op ons terrein, en willen daar de beste zijn.

Onze missie

Door ons werk zien wij mensen en organisaties groeien. Dat is de drijfveer. Wij knopen kwaliteiten en kansen aan elkaar. Als jij de ambitie hebt, maken wij er werk van. Zo halen we het maximale uit ieders mogelijkheden.

Interim finance professionals & begeleiding naar vaste functies

Zoek je afwisseling in opdrachtgevers en werkzaamheden, dan past een interim-positie bij ons perfect. 

Wij werken voor bedrijven als Lamb Weston, Perfetti van Melle, Scania, Nationale Nederlanden en Erasmus MC. Voortdurend hebben wij zo’n 185 opdrachten uitstaan voor Interim Financials, op diverse niveaus. Daarnaast verwachten wij dit jaar 75 financials naar een vaste baan te begeleiden.

Meer informatie

Neem een kijkje bij onze vacatures of bezoek onze website: https://kasparov-financials.nl of LinkedIn pagina: https://nl.linkedin.com/company/kasparov voor meer informatie. Uiteraard kun je ook altijd telefonisch contact opnemen met Ashley Griffioen: +31 (0) 6 12 06 95 80 of met Martijn Broekmans: +31 (0) 6 39 66 63 01 .

Back to top
Cancel