Maasdael Corporate Finance

Website
https://www.maasdael.nl/
Sector
Corporate Finance, M&A
Required language
Dutch, English

About Maasdael Corporate Finance

Maasdael Corporate Finance B.V. is een professionele Corporate Finance 'boutique' met een persoonlijke benadering. De klantfocus betreft het midden- en grootbedrijf (€5 - €250 mln omzet) waarbij uiteenlopende bedrijfstakken worden bediend. Klanten van Maasdael hebben behoefte aan de professionaliteit van een grootbank en het persoonlijk contact van een betrokken adviseur. De adviseurs van Maasdael Corporate Finance hebben langjarige ervaring bij internationale professionele partijen.

Als onafhankelijke Corporate Finance specialist begeleidt Maasdael bedrijven en ondernemers bij aan- en verkoop van ondernemingen en (her)financieringen. Daarnaast wordt Maasdael veelvuldig ingezet door ondernemers, rechtbanken, advocaten en fiscalisten bij waarderingsvraagstukken. Maasdael Corporate Finance is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators en opereert onafhankelijk van banken en accountantskantoren.

Bij Maasdael haal je het beste uit jezelf als je een sociaal vaardig en analytische denker bent. Je bent onderdeel van een team van zeer ervaren deskundigen dat bekend staat om het leveren van excellente kwaliteit. Maasdael stelt je in staat om je inhoudelijk verder te ontwikkelen, waarbij je veel direct contact met klanten zult hebben. Des te beter je de klant en zijn activiteiten kent, des te scherper zullen jouw analyses en adviezen zijn. Er wordt daarom, naast analytisch vermogen, veel waarde gehecht aan je sociale vaardigheden.

Back to top
Cancel