Quadrum Capital

Website
https://www.quadrum-capital.nl/
Sector
Private Equity
Required language
Dutch, English

About Quadrum Capital

Quadrum Capital is een Nederlandse investeringsmaatschappij gefocust op snelgroeiende ondernemingen met een hoofdvestiging in de Benelux. 

Over Quadrum

Quadrum is opgericht in 2012. De afgelopen jaren is Quadrum hard gegroeid, waardoor het team inmiddels uit meer dan 25 mensen bestaat. Quadrum heeft in 2022 twee nieuwe fondsen opgericht: Quadrum Investment Fund IV en een Evergreen fonds. Het vermogen wordt bijeengebracht door 200+ (oud-)ondernemers en ondernemende families die aan Quadrum verbonden zijn. Dit heeft als bijkomend voordeel dat Quadrum een uitgebreid netwerk heeft van (sector)experts en flexibeler kan zijn in het type deals dat ze doet (denk aan: omvang, type sector of transactiestructurering).

Quadrum ondersteunt ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities. Hierbij investeert Quadrum in ondernemingen met een EBITDA van EUR 3+ miljoen en duidelijke strategische mogelijkheden middels organische groei en/of buy-and-build. 

Quadrum is met name actief in IT, healthcare, packaging, tech en human capital, maar kijkt ook naar ondernemende kansen in andere sectoren.

Back to top
Cancel