Financial Business Cycle 2021

Grant Thornton

Grant Thornton

Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling
Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer

                                                                              Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Wij geven je de ruimte om te groeien.

GRANT THORNTON

Grant Thornton is een accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 600 collega’s in Nederland. Wereldwijd is Grant Thornton de nummer 6 van accountancy- en advieskantoren met 53.000 collega’s verspreid over 135 landen.

EEN CARRIÈRE BIJ GRANT THORNTON

Binnen verschillende vakgebieden hebben wij ruimte voor ambitieuze starters en werkstudenten. Met name op het gebied van Audit en Corporate Finance. Je masterscriptie bij ons schrijven? Ook dat kan!

Jouw ruimte bij Grant Thornton

Om jouw groei te stimuleren, zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruikt van kunt maken:

Traineegame
Recent afgestudeerd en gestart bij ons? Dan neem je deel aan de Grant Thornton Traineegame. Het doel van de Grant Thornton Traineegame is dat je uitgebreid kennismaakt met onze organisatie, alle andere starters en het internationale netwerk. Als afsluiter bezoeken we ons hoofdkantoor in Londen.

Opleidingen
Ontwikkeling is belangrijk. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt.

Multidisciplinair samenwerken
Accountants, fiscalisten en consultants werken samen. Op de vestigingen Amsterdam en Rotterdam krijg je de kans om internationaal samen te werken.

Geïnteresseerd? Meer informatie is te vinden op www.grantthornton.nl/carriere of neem contact op met Meltem Titiz  (Recruiter) via meltem.titiz@carrierebijGT.nl of via 088-676 9268.

Corresponding activities

Back to top
Cancel