Financial Business Cycle 2021

CBRE

CBRE

CBRE 

CBRE is wereldwijd het grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2020). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. 

CBRE Nederland telt circa 600 medewerkers die vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle en Utrecht onze cliënten van advies voorzien. Het leveren van integrale dienstverlening gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt staat bij ons centraal.

 

Capital Markets

Het team dat zich binnen CBRE bezighoudt met beleggingen, Capital Markets, richt zich met name op strategisch transactieadvies aan opdrachtgevers over vastgoed- en portfoliobeleggingen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in corporate finance, debt and structured finance en equity raising diensten. Ons klantenspectrum bestaat onder andere uit nationale en internationale institutionele investeerders, sovereign wealth funds, asset managers, private equity firms en family offices.

 

Doordat CBRE de grootste vastgoedadviesbureau wereldwijd is, profiteren opdrachtgevers van een groot internationaal kennisnetwerk. Capital Markets in Amsterdam werkt nauw samen met onze teams in andere landen om complexe, cross-border transacties mogelijk te maken voor onze internationale klanten. 

 

Heb je altijd al de wens gehad om jouw financiële en commerciële kwaliteiten te benutten binnen het vastgoed? Spreekt een ambitieuze en transactie gedreven omgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling je aan?

Bij CBRE bieden we je een mooie en afwisselende loopbaan. Ambitieus en leergierig? Ga naar onze website www.werkenbijcbre.nl voor meer informatie.

 

Branche

Commercieel Vastgoed

 

Kantoor

Amsterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Zwolle

 

Contactgegevens

Contactpersoon: ` Anne de Boer
E-mail: Anne.deboer@werkenbijcbre.nl
Adres: Anthony Fokkerweg 15

1059 CM Amsterdam

Telefoonnummer: +31 20 626 26 91
Website: www.werkenbijcbre.nl 

Corresponding activities

Back to top
Cancel